Kontakt Lens En Doğal Solotica Rengi ?

Gozdems

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
1.352
10
Kızlar yeniden ben :))
Araştırdım, düşündüm, taşındım, sonunda solotica`nın en doğal lens markası olduğuna karar verdim. Lenslerimide solotica alacağım. Fakat sizden istediğim şey, kesinlikle damarsız, bombe sorunu olmayan, göz rengimi bilmeyenlerin asla anlayamayacağı solotica hangisi sorusuna cevap vermeniz. Gözlerim orta kahverengi kızlar. Şimdiden çok çok çok teşekkürler :)

Merhaba :) ya bu lens işine bulaşmak çok kötü insanın herşeyde gözü kalıyo:)
ben hiç sahip olamadım ama soloticanın gördüğüm en doğal rengi hidrocor mel..
bende rainbow elitline giallo var o da çok doğal ama solotica gibi değil gün ışığında garip duruyo çamurlu bir yeşil gibi ama bilmeyenler hiç sormadı gözlerimin lens olduğunu:)
bunun süresi bitsin kesinlikle mel alıcam inan çok doğal kullanan yakınlarım da var forumda da bak tüm resimlere cor mel ve ocre en doğal duranları özellikle seri olarak cor çok doğal geliyor bana

Ben de hidrocor mel düşünüyorum, gözümde bariz bi değişiklik yapmamasından korkuyorum tatlım. Fotoğraflarda çok hoş görünüyor fakat, yine de normal haliyle aynı olmayabilir.

en doğal olan hangisi bilmem ama hidro cor mel alan biri olarak hiç doğal durmuyor

Rohy, canım ocre`ye hiç bakmamıştım bal rengimsi pek bi değişiklik yapmıyor istediğim rengi elde edemem diye. Ama cidden çok doğal bir renk

Nora mel düşünüyorum bende ama olumsuz yorumlarda var.

oznurplt mel neden doğal durmadı tatlım. Bombe sorunumu var, yoksa pupili mi büyük geldi, ya da damar veya nokta problemi mi var?

X