• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama En Doğal Sarı??

Brrk

Ben kararımı verdim, Aptiylen evlenicem.
Pro Üye
Anneler Kulübü
18 Mart 2011
8.116
23.718
548
Kızlar yardım edin lütfen:18:
Kendi saç rengim kumral daha önce dore sarı gölgeler attırmıştım ama kuaförüm hiç renk farkı yaratmadan kapattı kendi rengime diplerim hiç boya görmedi orj renginde.. Ama tabi gölgeleri kapatalı aylar geçtiği için alttan sarılarım çıktı.Ben şimdi komple sarışın olmak istiyorum buğday tenliyim en doğal sarı tonu sizce nedir ??

Yardım etmeyeceksiniz sanırım kaldım böyle :43:

en doğal sarı açık kumralla birlikte atılan röfleler bence, açıklı koyulu sarılar attır direk platin bana acayip itici ve doğallıktan çok uzak görünüyor, platin ve dore sarı eşliğinde gölgeli bir sarıyı tavsiye ederim, bende buğday tenliyim ve sarının en çok yakıştığı ten rengi buğdaydır, birazda bronzlaşırsan şahane olur bence:71:

en doğal sarı açık kumralla birlikte atılan röfleler bence, açıklı koyulu sarılar attır direk platin bana acayip itici ve doğallıktan çok uzak görünüyor, platin ve dore sarı eşliğinde gölgeli bir sarıyı tavsiye ederim, bende buğday tenliyim ve sarının en çok yakıştığı ten rengi buğdaydır, birazda bronzlaşırsan şahane olur bence:71:

Sağol canım güzel fikrin için :)
Tek renk sarıda fikrin nedir??

meryl monroe gibi tek sarı istiyorsan altın sarı derim. Beyaz gibi çok açık bir platin yaptırma ama çok itici duruyor:9: doğal sarılar genellikle biraz ara ara koyulukları olanlar..

balköpüğü bence.. bnde karamel üzerine balköpüğü kullanıyorum çok doğal duruyo ;)

en doğal sarı bence içinde küllülük olan sarılar

Bende küllü sarı diye geçiriyordum aklımdan ama yeşerme yapıyormuş nasıl olucak ?? :5:

balköpüğü bence.. bnde karamel üzerine balköpüğü kullanıyorum çok doğal duruyo ;)

Ben doğal kumral saçlarımı direkt boyarsam ne sonuç alırım canım ya ama gölgeler tekrar açığa çıktığı için uçları açık renk.

Ben buğday tenlilere bu rengini acayıp yakıştırıyorum.

hilary_duff_maxim.jpg

Başak Sarısı.

Keşke bende buğday tenli olsam hiç düşünmeden boyardım.

Ben buğday tenlilere bu rengini acayıp yakıştırıyorum.

hilary_duff_maxim.jpg

Başak Sarısı.

Keşke bende buğday tenli olsam hiç düşünmeden boyardım.

Bayıldımmm :81: Bunu evde kendim yapabilir miyim ki :18:

Back