Kontakt Lens En doğal lensi arayan bu arkadaşa lütfen yardım!! :(

Jiyasa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
20
0
Arkadaşlar kac gundur forumu arastırıyorum fakat bir türlü sonuca varamadım.

Öncelikle gözlerin koyu kahverengi ; ela ,yeşil veya mavi her renk kabulümdür daha önceden denedim cunku ve her renk cok guzel duruyor.Fakat benim denediğim lenslerim b&l mavisi ve freshlook elasıydı.Tabiki bu markalar artık gözlere görülür şekilde cok cok cok yapay balık gözü gibi ...bende renklerın bana yakıstıgına emın oldugum ıcın artık cok dogal bı lens almak ıstıyorum hep kullanabileceğim.

Forumda cok sayfa okudum ve rainbow giallo,tanita tikaram sarının cok begenildiğini farkettim.Fakat sonra tanita tikaram yeni seride bozmuş cok kötü demisler bende optiğe gidip rainbow sordum optikteki bayanda ısrarla adore ondan cok daha iyi dedi...aklım okadar karıştı ki...yardımcı olursanız cok sevinirim önerilerinizi bekliyorum.

soloticaları araştır canım. bence en doğalı o, gerçi adore kullanmadım,bilmiyorum.

Soloticalara da baktım...O lenslerde nokta boyama tarzıyla boyanmış o yuzden dogallıgı bozuyor

Arkadaşlar kac gundur forumu arastırıyorum fakat bir türlü sonuca varamadım.

Öncelikle gözlerin koyu kahverengi ; ela ,yeşil veya mavi her renk kabulümdür daha önceden denedim cunku ve her renk cok guzel duruyor.Fakat benim denediğim lenslerim b&l mavisi ve freshlook elasıydı.Tabiki bu markalar artık gözlere görülür şekilde cok cok cok yapay balık gözü gibi ...bende renklerın bana yakıstıgına emın oldugum ıcın artık cok dogal bı lens almak ıstıyorum hep kullanabileceğim.

Forumda cok sayfa okudum ve rainbow giallo,tanita tikaram sarının cok begenildiğini farkettim.Fakat sonra tanita tikaram yeni seride bozmuş cok kötü demisler bende optiğe gidip rainbow sordum optikteki bayanda ısrarla adore ondan cok daha iyi dedi...aklım okadar karıştı ki...yardımcı olursanız cok sevinirim önerilerinizi bekliyorum.

canım benim gözümde koyu kahverengi ben adore kullanıyorum ve çok memnunum bana göre en doğal lens damar sıfır kmse gözümün lens olduunu anlamıyo.ama süresi doldu lensimin bulamıyorum şimdi tekrar senin sorduğun optikte varmıymış neresi orası adresini verir misin

Kararsız kaldım şuan bilemedim kii :KK70: Sizin kullandıgınız adore markasının hangi rengi acaba ve gözde ne renk duruyor?
bide şimdiye kadar kimse anladı mı? cunku nsanların gözlerinin içine bakarken cok rahatsız oluyorum öyle olunca ve boncuk gibi veya balık gözlü gibi bakmak ıstemiyorum.Hiç kimse anlamasın benim gözüm sansınlar yani...

ben izmirde oturuyorum izmirdeysen eger optiği tarif edebilirim tabiki :p

canım benim gözümde koyu kahverengi ben adore kullanıyorum ve çok memnunum bana göre en doğal lens damar sıfır kmse gözümün lens olduunu anlamıyo.ama süresi doldu lensimin bulamıyorum şimdi tekrar senin sorduğun optikte varmıymış neresi orası adresini verir misin

gözünün lens oldugu ne kadar yakından belli oluyor ? cokmu dogal yani :KK70:

gözünün lens oldugu ne kadar yakından belli oluyor ? cokmu dogal yani :KK70:

X