gecen biyere gittik,ev sahıbesı yaşpasta yapmiş.pasta keki ve üstünde krem şantı bu yaşpasta olmuş :)
bayanın annesı de vaardı evde ayy kızını biövdu bi övdü --ayy ben namaz kılarken hemncecık yapıvermişte bı baktımda napıyokı mutfakta dedimde pasta yapmişta .oyy görmeliydiniz kızıda dıyorkı aaa benım pastam çok güzel olur herkes çokbegenir..nasil kasılıyor bi aldım meşhur pastadan hazır pasta altı bide hani 2paarca oluyorya bu tek parçasını kullanmiş.bnde deidmkıkeki hazır galıba dedim bıde yalan söyluyorr yoo kendım yaptım diyorr
:roflol: Yazk bunlar normalde ne yiyo ne içiyo acaba.
Pastaban üstü kremşanti yemeseydin bari kız, biliyorum böyle tipleri ben :roflol:
Birinin tırnağının altının kapkara olduğunu görünce ve de 5 gündür yıkanmamış yağ içinde bir saç görünce çok tiksiniyorum :S
aynen bende bakimsiz insanlardan tiksiniyorum, ve ter kokanlardan sapsari sararmis dislleri olanlardan tiksiniyorum
ay bende biraz tuhaf olacak ama gelen hastalara enjeksiyon yaparken popolaranın baş tarafında birikmiş olan şeylere eger göbekten yapıyosamda göbek deligindekilerden acayippp tiksiniyorummm ...ve malesefki hep yemek yerken aklıma geliyo..böggggg
ay bende biraz tuhaf olacak ama gelen hastalara enjeksiyon yaparken popolaranın baş tarafında birikmiş olan şeylere eger göbekten yapıyosamda göbek deligindekilerden acayippp tiksiniyorummm ...ve malesefki hep yemek yerken aklıma geliyo..böggggg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?