• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Çok Tiksindiğiniz Bir An?

gecen gun otobusde bir adam gordum cok ama cok tiksindim.
adam cok igrencti gozumun icine baka baka otobusten indi.
evet en cok tiksindigim birsey o adam.

en tiksindigim ani bilmem hatirlamam ama tiksindigim konular
ekstra geyirenler
burun karistiranlar sümkürenler

en çok tiksindiğim yola karşı oturup biyerlerini kaşıyan tiplerr
bide avaal aval bakarlar onlar tiksinmektende öttee bişii

ıyyy :dilcikar:

Aklıma anı olarak gelmedi, geldi de buurda yazamam :lepi:
Ben kokudan çok tiksinirim kızlar, bi de işin kötüsü kokan insan yanıma geldiğinde öğürmeye başlayabilirim :sinifsinif:

hiçbişi bilmeyipte bilir gibi görunen insanlardan tiksinirm onlarla konuşasım vakitgeciresim gelmez

gecen biyere gittik,ev sahıbesı yaşpasta yapmiş.pasta keki ve üstünde krem şantı bu yaşpasta olmuş :)
bayanın annesı de vaardı evde ayy kızını biövdu bi övdü --ayy ben namaz kılarken hemncecık yapıvermişte bı baktımda napıyokı mutfakta dedimde pasta yapmişta .oyy görmeliydiniz kızıda dıyorkı aaa benım pastam çok güzel olur herkes çokbegenir..nasil kasılıyor bi aldım meşhur pastadan hazır pasta altı bide hani 2paarca oluyorya bu tek parçasını kullanmiş.bnde deidmkıkeki hazır galıba dedim bıde yalan söyluyorr yoo kendım yaptım diyorr

gecen biyere gittik,ev sahıbesı yaşpasta yapmiş.pasta keki ve üstünde krem şantı bu yaşpasta olmuş :)
bayanın annesı de vaardı evde ayy kızını biövdu bi övdü --ayy ben namaz kılarken hemncecık yapıvermişte bı baktımda napıyokı mutfakta dedimde pasta yapmişta .oyy görmeliydiniz kızıda dıyorkı aaa benım pastam çok güzel olur herkes çokbegenir..nasil kasılıyor bi aldım meşhur pastadan hazır pasta altı bide hani 2paarca oluyorya bu tek parçasını kullanmiş.bnde deidmkıkeki hazır galıba dedim bıde yalan söyluyorr yoo kendım yaptım diyorr

:roflol: yazk bunlar normalde ne yiyo ne içiyo acaba.
Pastaban üstü kremşanti yemeseydin bari kız, biliyorum böyle tipleri ben :roflol:

:roflol: Yazk bunlar normalde ne yiyo ne içiyo acaba.
Pastaban üstü kremşanti yemeseydin bari kız, biliyorum böyle tipleri ben :roflol:

hatırlamıyorumyedımmı yemedımmı dıyede bıde evede koyuverdı eşim için yesın dıye gercı eşimde ordaydı oda yemişti ama .) ayy yazık olmuştu guzelım pastaya atmk zorunda kaldım yenmedı çünkü

bi de eve göndercek kadar güveniyo pastasına vay be akannehir
:roflol:

Otobüste ya da dolmuşta ayakta duranların kolunu kaldırıp demire tutundukları an gelen iğrenç ter kokusu:S
Yemek yerken ağzını kapatmadan şapırdata şapırdata yiyenler :S (gördükçe tiksiniyorum hemde iştahım kaçıyo ıyyy)

Birinin tırnağının altının kapkara olduğunu görünce ve de 5 gündür yıkanmamış yağ içinde bir saç görünce çok tiksiniyorum :S

Birinin tırnağının altının kapkara olduğunu görünce ve de 5 gündür yıkanmamış yağ içinde bir saç görünce çok tiksiniyorum :S

aynen bende bakimsiz insanlardan tiksiniyorum, ve ter kokanlardan sapsari sararmis dislleri olanlardan tiksiniyorum

ay bende biraz tuhaf olacak ama gelen hastalara enjeksiyon yaparken popolaranın baş tarafında birikmiş olan şeylere eger göbekten yapıyosamda göbek deligindekilerden acayippp tiksiniyorummm ...ve malesefki hep yemek yerken aklıma geliyo..böggggg

dişleri ps olanlardan ve şapır şapır yiyenlerden hiç haz etmem

ay bende biraz tuhaf olacak ama gelen hastalara enjeksiyon yaparken popolaranın baş tarafında birikmiş olan şeylere eger göbekten yapıyosamda göbek deligindekilerden acayippp tiksiniyorummm ...ve malesefki hep yemek yerken aklıma geliyo..böggggg

popoların baş tarafında biriken şey ne ayol :sinifsinif:

ayyy çok iğrenç yaaaaaaaaaa............
akannehirakannehirakannehirakannehir
:oklava::oklava:

Back