En Çok Sevindiğiniz An ...

Mutlu anlarımda yanımda ... vardı .

• Ankete Katılan
    24

nurcetin

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
3
0
6
Kütahya
Evet kızlar, hepimiz bazı anlarimizin olduğunu ve bunların untulmadığını biliyoruz...
Şimdi lütfen bunları paylaşalım ve hep beraber bu forumun TATLI yanını görelim

Benim mutlu anlarımda yanımda hep ablam abim ya da en yakın arkadasım vardı ... Tabii yegenlerim de ama onları seceneklere koymayı unutmusum

aslında benim çok var.yani böyle en en en güzel an diyebileceğim evlenme teklifi aldığım an..bide lise 1de az kalsın sınıfta kalıodum hocalar acıdıda kendileri sınav kağıtlarımı doldurup geçirmişlerdi beni bide o an

Hahah aksam akşam guldurdunuz beni ya benim de öyle not anılarım var. çok debelenmiştim koparmak için bir de benim bu anlarım genelde güzel bi ayakkabı çanta falan alınca oluyor onlarda da begenisine acayip guvendiğim abalm oluyor ...

Sevdiğim adamın ilk beni sevdiğini söylediği andı Sonra ilk yakınlaşmalar, bakışmalar, ailelerle tanışmalar. Bütün güzel anılarım sevdiğim adamımla oldu

sevdiklerimle birlikte olduğum sağlıklı olduğum her anımda mutlu olmaya çalışıyorum.. Rabbime şükür..

çocukluğumda hep babam vardı yanımda beni seven koruyan kıyamayan,sonra çok sevdiğim yakın arkadaşlarım vardı babamın ölümünde büyük destekcim oldular yaşam acısıyla tatlısıyla geçti en çok hüzünleriyle yalnızlığımla sonrasında eşimle tanıştım 10 yıl önce hazirandı ve aşk avuçlarıma düştü ansızın o günden bugünüme hep eşim oldu yanımda ve 2 çocuğum RAB'bimden tek dileğim çocuklarımın ve eşimin acısını yaşatmaması,ama inanın en zor zamanlarda akrabalar hep yok oluyo nedense size değer veren bir kaç dostunuz varsa hayata tutunuyosunuz onlarında yardımıyla, eminim aramızda şanslılarımızda vardır aile konusunda! onlar çok şanslılar dediğim gibi kıymetini bilin arkadaşlar....

Eklentiler

• yazı.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 93
en mutlu olduğum anlardan ilki büyük oğlumun doğduğu gün ikincisi de küçük oğlumun yoğun bakımdan çıktığı gün. ilkinde eşim, annem, kayınvalidem, arkadaşım, ikincisinde eşim ve oğlum vardı.

Eşime sarılarak tv izlemek, nasıl seviniyorum eşime sarılınca nedense
Ve ailemin yanında olmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…