En çok sevdiğiniz sevgi mesajlarını bizimle paylaşın

zxuxhallll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2008
41
1
86
Giresun
dağlar önümde diz çökerken kayalara yalvaramam nehirler bana akarken bir damlayla uğraşamam

geçmişe dönük keşkelerle yaşamaktansa geleceğe dönük belkilerle yaşamayı tercih ederim

sen benim hayatımda bir piyonsun seni kaybedersem 1 puanım gider ben senin hayatında bir şah ım beni kaybedersen oyun biter

gözlerine baktıkça ağlasada gözlerim ağlamak içinde olsa gözlerini özledim

insanın en acı duyduğu an sevildiğini sanıpta sevilmediğini anladığı andır

en güzel gülüslerimi cald1lar anne
aglamayi bilmeyen gozler sevmeyide bilmez seven yürek asla terketmez
elini tuttu die seviyor mu sandin?seni öptü diye evlenecek mi sandin?lan kizim 2008 yilindayiz sen erkekleri adammi sand1n???

onune gelenı degıl ugruna olenı sev sana bakanı degıl sana tapanı sev senı aglatanı degıl senın ıçın aglayanı sev ama unutma bır gunluk degıl bır omurluk sev!!!

eğer üzdüysem seni,sevdiğim günlere say...

tanrım bana değistirebileceğim seyleri değiştirme gücü ver,değiştiremeyeceğim seyleri kabullenmemi sağla ikisini ayırt edebilmem için akıl ver..

Özlüyorum Seni

yine akşamı oluyor tarihini bilmediğim bir günün
içimdeki özlem büyüyor
ve sen yoksun yanımda
gözlerim küçülüyor ne aradığını bilmeden
yavaşça yokluğunun ağırlığı çöküyor üzerime
ve geçmişin kokusu var saçlarının kokusu gibi burnumda
can alıcı güzelliği ile çarpıyor hayalini kurduğumuz düğünün gelinliği uğursuzca
ve rüzgar fısıldıyor sensizliğin sesini kulaklarıma
niye yalan söyleyim gözlerim doluyor
isyan edesim geliyor biranda
bütün ayrılıklara...

Güneşin başka iklimleri aydınlatmaya,başka gönülleri ısıtmaya gittiği şu saatlerde kağıdı,kalemi elime alıp,seninle dertleşmek,yalnızca sana yazmak ve yalnızca seni özlemek geliyor içimden.Sana yazmak.''Sana seni Yazmak'' Seni ve yüreğimde anlam bulan duyguları...Sana ait yüreğimin derinliklerinden kopup gelen artçı şokları anlatmak ve toprağı alnından öperken yağmur taneleri,tüm banliğimle sana yağmak istiyorum... :asigim:

Gözleriyle Gözlerine Göz koyanın Gözlerimle Gözlerini Oyarım.
Gözlerini Gözlerden Sakın.Gözlerin Gözlerime lazım..:asigim:

cama çıktım hava rüzgarlı ya seni kokunu getirdi bana sen koktu gökyüzü,içeri geçtim hala sen kokuyo demekki hava değilöiş içime işlemiş kokun..

Sen hayatımın en güzel şansısın..Sen benim en keskin en mükemmel virajımsın seninle döndüm mutluluğa...

Aradımda Senden başka sen yokmuş yeryüzünde,sen canımın elleri ayakları olmuşsun sensiz topalım yarımım meğerse ben senmişim seni yaşamışım..

Back