Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşırı öfkeliyim, öfkemde haklıyım ama hiçbir şey değişmiyor kendime zarar verdiğim için öfkemi susturamak, rahat olamamak pişmanlığım. Bazı insanlara bakıyorum hiçbir şeyi umursamıyor ve rahat.
Yanlış kişilerle hiç tanışmamalıydım diyorum bazen belki hayattan bu kadar bezmezdim :) benim için tecrübe oldu tabi ama bazen 9. sınıftaki o kendini bilen hayata dolu bakan kimseyi zerre umursamayan akıllı kişiyi özlüyorum şimdi ise kendimde sadece herşeyden bezmiş birini görüyorum :)
Geri dönülmez hatalarım olmadı bir şekilde ucundan dönüş yolunu buldum. Ama unide asla sevgili olmazdım şimdiki aklım olsa kariyere ve para kazanmaya odaklı olurdum. kariyer hayatında iyi para kazanan kadınların karşısına hep daha iyi erkekler çıkıyor onu farkettim.