• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama en çok memnun kaldığınız boya markası

mond.

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2009
140
0
116
36
kızlar bugüne hangi markayı boyayı kullanıpta 'ben bu markayı çok beğendim' dediniz.bana boya markası konusunda ve renkleri hakkında bilgi verebilirmisiniz?ben igora royal almayı düşünüyorum bu marka hakkında neler düşünüyorsunuz?

kızlar bugüne hangi markayı boyayı kullanıpta 'ben bu markayı çok beğendim' dediniz.bana boya markası konusunda ve renkleri hakkında bilgi verebilirmisiniz?ben igora royal almayı düşünüyorum bu marka hakkında neler düşünüyorsunuz?

acik renklerde kumral sari gibi olanlarda loreal boyayi cok begendim diger boyalara gore daha acik ve guzel tutuyor tek kotu yani beyazlari iyi kapatmiyor.koyu renlerde vitali begeniyorum igoraninda koyu rengini begeniyorum ama piyasada zor bulunuyor.palette idare eder ama koleston ve voilayi cok begenmedim:)

Koyu saçını kendi açmak isteenler için loreal 6,3. Hem açıcılı, hem de tatlı bir açık kumral renk oluyor. Yazın güneş gördüğü zaman ise röfleli gibi aralar aydınlanıyor. 3 senedir bıkmadan ;)
ps: beyazları kapamıyormuş ona göre...

saçlarım da siyah boya vardı palette yoğun renk açıcıyla açtım ve yine palette altın kahveye boyadım herkes bayıldı ve çok merakta kalan dayanamayıp soruyo loreal cashing koleston denedim am apaletteye bayıldım:81:

bend bugüne kadar palette deluxe kullandım ama son 2 keredir nedense bilmiyorum saç derimi çok yaktı şimdi korkuyorum resmen boya alıp saçımı boyamaya.en iyisi dedim forumdakilere sorayım başka marka bir boya ama loreal ile igora royal arasında kararsız kaldım

Bu zamana kadar Koleston u kullandım ve her türlü memnun kaldım.bir kere istediğim renk Koleston'da kalmadığı için Alix marka kullandım saçlarım keçe gibi oldu bir defada Palette sarı kullandım oda bir iki yıkamada aktı renk saçımda durmadı benim için en iyi marka Kolestondur.

,,,,

en beğendiğim kit piyasa boyaları loreal preference ve casting creme...igora royal bence ev için uygun değil..igora kullanılacaksa salon için üretilen profesyonel ürün gamı tercih edilmeli ve kesinlikle bu işlem kuaförde yaptırılmalı.....yoksa saçı aşırı kurutabilme özelliği var bu markanın....

palette akıyo evet hem de çok çabuk akıyo siyahını boyadım aktı inanabiliyo musunuz?:53:
voila ve koleston güzel

hmm şimdiye kadar kullandığım bütün boyaları sayayım:
1.koleston çok amonyaklı kokusu ağır.kalıcılığı iyi ama yıpratıyor
2.palette bu da kalıcı ama renkleri hep koyu çıkıyor.yıpratma konusunda normal
3.loreal excellence kalıcı ve yıpranma çok çok az kokusu da diğerlerine göre hafif
4.loreal recital renkleri güzel çıkıyor ama hiç kalıcı değil 1 haftada akıyor.yıpranma hiç yok bunda da
5.nevacolor kesinlikle uzak durulması gereken bir boya saçı ve saç derisini yakıyor resmen

boyanın kalitesi ve saça zarar vermemesi konusunda GARNİER ı tek geçerim.
ama renk konusunda koleston daha fazla seçenek var

Back