• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en çok kalıcı parfümler ve ne tarz bir koku

sessizseda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
1.749
3
0
Bursa
kullandığınız yada kullanmadığınız denediğiniz çok kalıcı parfümler hangileri arkadaşlar.bir de ne tarz kokular. genelde şekerli kokular kalıcı oluyo. yani ne bileyim meyveli mi şekerli mi çiçek kokusu mu baharatlı mı.ne tarz koku. ama böyle çok kalıcı olanları merak ediyorum.yıkayınca bile çıkmayan,ertesi gün bile kokan hangi parfümleri biliyorsunuz kızlarboshayallersmile

bu aralar lolita lempicka kullanıyorum harıka şişeside çok tatlıya bayılıyorum kokuya bir int sitesinden ucuzlayınca almış eşim sevgililer gününde çokta iyi etmiş

ben de naomi campla cat deluxe varya.işte o çok kalıcı olmuştu.yıkadıım halde gitmiyodu.bi de şekerli tarz gibi bi kokuydu.

chloe nun 2 tane sample ını aldım denemek ıcın.. o kadar populer va pahalı ama hıc begenmedım.. ekşimsi acımtrak bı cıcek kokusu... hıc bı albenısı yok...

canım ben çok para veremem parfüme alıştığım ve çok güzel bulduğum parfümler haricinde...
kuzenim 250 tlye küçücük bi parfüm almış eee okadar para veriyosa bi zahmet parfümde kalıcı olsun...
ama d&p nin güzel doldurma kokuları var tavsiyeleri bende bekliyorum

bende acımsı ve ekşimsi kokulara tahammül edemiyorum istediği kadar kalıcı olsun yine de kullanmam.

bayanssulusmile tom ford çok kalıcı
1.Velvet Gardenia
2. Tobacco Vanille
3. Tuscan Leather
4. Amber Absolute
5. Bois Rouge
6. Noir de Noir
7. Moss Breches
8. Oud Wood
9. Neroli Portofino
10. Japon Noir
11. Black Violet
12. Purple Patchouli
bu serilerini dene sana uyan vardır mutlaka opuyorumnanaktan
hee birde black orchid benim favorim yaa sempatiksalakcinni

33ww681.jpg

canım tom ford agırdır bıraz herkezde kullanamaz zaten bayanssulusmile
tek bı fıs etiyo butun gun cok yogun zaten kokusuda boyle gunes yagını andırıo baharatlı tatlı bı koku aklinialirimsmile erkekler cok begenıyor hatta kullanan bıle duydum akannehir
denemeden alma ama dedigim gibi herkesın tarzı farklı cunku tenden tene degısıyo ben cok sevıyorum verdıgım parayada degen bır parfumdur kendileri sempatiksalakcinni cok soran oldu opuyorumnanaktan pıyasa parfumu degıl tom fordun parfumleri aklinialirimsmile
o kucuk sıselerdekılerde vanılya baharat falan ayrı ayrı karısımlar kımsede duymıycagın kokulardır kaydirigubbakcemile5

hypnotic poison kullanıyorum tabi kışın.oldukça kalıcı.ben hayranım bu kokuya.ama seveni kadar sevmeyeni de çok

ben de rumeur almıştım şimdiye kadar beğendiğim ve kalıcı parfüm.hypnotic poison almayı düşünüyorum çok öve var nasıl bi koku acaba

Back