Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
esprilerimle tanınırım
ilk tanışmalarımda ciddi biriyimdir ama eşime görede bu ciddiyet suratsızlık oluyor. demekki ona daha ciddi davranıyorum ee buda burcumun özelliği
Insanlari güldürmeyi ve ayni zamanda gülmeyi cok severim.Bu yüzden beni arkadaslarim genelde espirili yönümle tanirlar.Bir de hemen herkesle kaynasirim,yabancilik cekmem,sicakkanli olusumla tanirlar..:)
Güzelligi zaten hic söylemiyorum:)))))
BEN ÇOK CÖMERTİMDİR
ayrıcada çok eli açık olarak bilinirim elimde ekmek olsa ikiye böler paylaşırım yolda birini biraz mazlum görsem yardım ederim
ayrıca çok çekingenim kolay kolay giremem topluma ve çok dürüst biriyim yalan söylemekten nefret ediyorm duymaktandaa
güldürmeyi ve gülmeyi çok severimm..komiklikte ve inatçılıkta iddalıyımm..inadım çok fena zaten tatlicadiarzu ..açık sözlülük ve sabırlada iyiyimdir..:icecream: