• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en çok benzeyen anne- bebek yarışması

cottonheart

Zeynebin annesi
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
750
14
118
40
İstanbul
selam kızlar şimdiki yarışmamız biraz değişik birazda nostaljik olsun istedim bebeklik fotoğraflaımızla kendi bebeklerimizin fotoğraflarını ekleyelim ve bize benziyorlarmı karar verelim herkes koyduktan sonra birde anket ekleriz oylarız kim daha çok benziyor karar veririz

Son düzenleme:
sanırım kimse böyle birşeye hazırlıklı olmadığı için foto ekleyemedi bir benimkilerle kaldı hadi kızlar biraz daha çalışalım:)

ya ben resim eklemek istiyorum ama mesaj sayım az yardımcı olacak biri varmı kızımla kendi çocukluk resmimi eklemek istiyorum ...

canım valla resim mesajla alakalımı bilmiyorum eğer alakalı değilse bilgisayarına attığın bir resmi mesaj yaza gel ordanda GELıŞMıŞ DÜZEN seçeneğine tıkla EKLE tuşuna bas ordanda GÖZAT sonrada istediğin fotoyu seç ve YÜKLE tuşuna bas sonrada PENCEREYı KAPAT ve alta gelip KAYDET tuşuna bas

Son düzenleme:
önceden bir duyursaydın yollasalardı resimleri
sonra oylamaya sunsaydın yarışmayı daha güzel olurdu
konuyu kendin açıp kendin kapamışın

selam kızlar şimdiki yarışmamız biraz değişik birazda nostaljik olsun istedim bebeklik fotoğraflaımızla kendi bebeklerimizin fotoğraflarını ekleyelim ve bize benziyorlarmı karar verelim herkes koyduktan sonra birde anket ekleriz oylarız kim daha çok benziyor karar veririz
devam ediyormu etmiyormu yarisma katilmak isterimmmmm

Back