Anket En çok beğendiğiniz yabancı dizi ?

En çok beğendiğiniz yabancı dizi ?

• Ankete Katılan
    250
şıklarda yok ama spartakus başrol oyuncusu hayatını kaybettiği için şu anda yok ama tekrar başlıcakmış...

Ben en çok Ally Mc Beal'i sevmiştim tüm sezonları seyrettim
Scrubs
Nip Tuck
Two and a Half Men'de ayrı bir güzeller

ben saymaya başlıyorum
vampir dizilerinden en güzeli true blood vampir diaries being human fantastik olarak kurt adamlı teen wolf ve cadılı secret circle güzeldir
tarihi olarak game of thrones
bilim kurugu fringe
sonra yeni çıkan ringer
gençlik dizisi ve müzikal sevenlere mükemmel olan glee hastasıyım şarkılar beni benden alıyor
komedi blue mountain state +18 dir üniversiteli gençler var futbollcu cidden güzel komik bi dizidir amerikan pastası gibi
spartacus serisi
biten diziler lost flash forward presion break
bu aralar devam edemediğim yarım kalan dizilerimde var malum vizeler

bir zamanların prison break ı
en umutlu ama umutsuz desperate housewife
zombilerin kralı walking dead
büyüklere çizgi film south park
dedikodu manyağı gossip girl
vee veee veeeee yılların dizisi how i met your mohter

asıl en baba dizimi yazmayı unutmuşum dexter yeni bitirdiler 6. sezonu hüsran içindeyim bekle bekle gelmez şimdi 9 ay
sonra genlik lise muhabbetinin olduğu bir dizide awkward güzel basit konulu aslında ama sürükleyici 20 dk 12 bölümden oluşan yaz dizisi 2012 de 2. sezonu yayınlanacak

Criminal minds
Dexter
Monk
He can't marry
şimdilik aklıma gelenler bunlar

Criminal minds
Dexter
Monk
He can't marry
şimdilik aklıma gelenler bunlar
canım dexter haricinde diğerlerinin konusu falan nasıl merak ettim yeni diziye başlıycam tavsiye edersen bunlardan biri bana hitap ederse konu bakımından izleyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…