EN ÇEKİCİ AŞK PARFÜMLERİ

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698

Etkileyici koku yapıları, akılda kalan isimleri ve çekici şişeleriyle aşkın parfümlerini ELLE editörleri olarak denedik ve mercek altına aldık. Baharatlı, odunsu veya çiçeksi... Biri mutlaka sizin için.

Guerlain Shalimar Initial
Efsane parfüm yeni, pudramsı haliyle de yine baştan çıkarıcı. Peki sırrı ne? İçeriğindeki bergamot, gül, yasemin, vanilya ve iris... Üstelik gri-mavi kapak ve püskülüyle şişesi de, en az kokusu kadar çekici ve çok romantik.

Elie Saab Le Parfum
Dişiliğinizi öne çıkarmak istiyorsanız bu parfüm tam size göre. Gardenya, mandalina çiçeği gibi notalardan meydana gelen parfüm, adeta bağımlılık yaratıyor.

Estée Lauder Sensuous Nude
Amber çiçeğinin üzerine Sicilya bergamotunun ferahlatıcı mandalina özünü ve gül, karabiber gibi iç gıcıklayıcı tonları harmanlıyor.

Lady Gaga Fame
Dünyanın ilk siyah parfümü, Platin ve Grammy ödülü sahibi Lady Gaga’nın ilk koku tasarımı. Kaplan orkidesi ve yasemin özüne sahip koku, sofistike ve cüretkar!
alıntıdır

Lady Gaga Fame
Dünyanın ilk siyah parfümü, Platin ve Grammy ödülü sahibi Lady Gaga’nın ilk koku tasarımı. Kaplan orkidesi ve yasemin özüne sahip koku, sofistike ve cüretkar!
alıntıdır
Guerlain Shalimar Initial bu parfümü çok istiyorum.
Birde Estee Lauder Sensous Nude'nin kokusunu merak ediyorum..

Sensuous nude ve ladg gaga'yı beğenmedim.
Elie Saab'ı merak ediyorum ama onunla ilgili olarak da yaşlı kadın kokusu yorumları var. Çok çiçeksiymiş. Shalimar initial'ı hiç bilmiyorum. Bir türlü kokusuna bakamadım.

Sensuous nudeyi niye beğenmedin? İçinde hindistancevizi notası olunca çok ilgimi çekmişti hissedilmiyor mu? Biraz kokuyu tarif edebilir misin?

Sensuous nudeyi niye beğenmedin? İçinde hindistancevizi notası olunca çok ilgimi çekmişti hissedilmiyor mu? Biraz kokuyu tarif edebilir misin?

Çok net hatırlamıyorum. Ama kötü de bulmamıştım kokuyu. Yani gayet alınabilir aslında.
Rahatsız edici değil. Sadece ben almam. Sen beğenebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…