En Çalışkan KK Üyesi

En Çalışkan KK Üyesi

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
Bir insan günde onlarca konu açar, her konuda göz bebeklerimi yerinden fırlatan bir sürü fotoğraflar görseller koyar mı?
Ben 2009dan beri bu sitedeyim, paylaşımları ile tanıdığım ilk üye okypete'dir. 2010 da üyeliğinin gitmesi bu site için en büyük kayıp sayılan kişi de okypete'tir. Gelince direkt göze çarpan o üye gene okypete'dir. :34: Bunu 1,5 senedir de çok rahat gözlemleyebiliyorum. Ölen bölümlere can geldi kan geldi. Bunlardan dolayı oyum tabii ki oky'me :38:

Bir insan günde onlarca konu açar, her konuda göz bebeklerimi yerinden fırlatan bir sürü fotoğraflar görseller koyar mı?
Ben 2009dan beri bu sitedeyim, paylaşımları ile tanıdığım ilk üye okypete'dir. 2010 da üyeliğinin gitmesi bu site için en büyük kayıp sayılan kişi de okypete'tir. Gelince direkt göze çarpan o üye gene okypete'dir. :34: Bunu 1,5 senedir de çok rahat gözlemleyebiliyorum. Ölen bölümlere can geldi kan geldi. Bunlardan dolayı oyum tabii ki oky'me :38:
ay. hayyalim ne güzel sözler bunlar. çok teşekkürler. elimden geldiği kadar bölümlerimi ön plana çıkarmaya çalışıyorum.5 bölümüm var. artık hepsine yetişebildiğim kadar. umarım o bölümlere bir dinamizm katıyorumdur.

Ben bu kategoriye hiç bakmamıştım oy verdikten sonra. Gerçekten cok teşekkür ederim; cok fazla bir emeğim olmadı siteye ama yine de cok mutlu oldum oyları görünce :16:

Okypete:ssz:İlgimi çeken bir çok başlıkta konu sahibi olması benim için çalışıyor gibi hissettiriyor :9:

Back