• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en cabuk adet sokturen nedir :(

pozitiff3

Oğluşunu bekleyen anne
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2012
714
47
68
Kizlar merhaba ben her ay duzenli adet oluyodum fakat bu ay olamadim neredeyse 3 hafta gecti hala olamadim ewli falan degilim . Bilginiz en cabuk yontem nedir bitkisel olarak ne onerirsiniz lutfen yardimci olurmusunuz :-(

ben de 2 hafta gecikmiştim.civan perçemi diye ot var onu aldım,günde 1 bardak içtim zaten anca 1 bardağa dayanabildim.ne zaman içtiğin fark etmiyor ister akşam ister sabah ister yatarken.2 haftadır gelmeyen reglimi 2 günde ağrısız şekilde getirdi ve ben ilk defa ağrısız regl geçirdim.yalnız tadı çok kötü ama değer yani gerçekten o acı tadı çekmeye değer.:ssz::ssz::ssz:
artı bütün otlar her bünyeye aynı etkiyi göstermiyor.benim için en güzeli civan perçemidir.

ben de 2 hafta gecikmiştim.civan perçemi diye ot var onu aldım,günde 1 bardak içtim zaten anca 1 bardağa dayanabildim.ne zaman içtiğin fark etmiyor ister akşam ister sabah ister yatarken.2 haftadır gelmeyen reglimi 2 günde ağrısız şekilde getirdi ve ben ilk defa ağrısız regl geçirdim.yalnız tadı çok kötü ama değer yani gerçekten o acı tadı çekmeye değer.:ssz::ssz::ssz:
artı bütün otlar her bünyeye aynı etkiyi göstermiyor.benim için en güzeli civan perçemidir.

bende forumda biraz bakindim hayit otu civan percemi aslan pencesi ve sogan kurunun iyi geldigini okudum yarin hemen alip icmeye baslim o zaman valla taki istedgi kadar kotu olsun sorun degil cok taktim kafaua olamiyorum diye . insallah senin sayende olurum cok tskler :-)

kizlaaaaaaaaaaar bu civam perceminin tadi cok aci nasil iciyosunuz ya seker koysak olur mu

lutfen bi yardimci olun yaa hadiii :-(

ben demiştim demi? :)) şeker koy tabi hatta normalde 2 şeker koyuyorsan buna 3 şeker koy.inş gelir bir an önce çekmezsin bu tadı.üzülerek söylüyorum ki bazı bünyelerde hiç işe yaramamış bu ot. umarım sende işe yarar.:ssz:
ama sabırlı ol aksatmadan 3-4 gün iç,gelince ilk gününde yarım bardak daha iç sonra bırak.

ben demiştim demi? :)) şeker koy tabi hatta normalde 2 şeker koyuyorsan buna 3 şeker koy.inş gelir bir an önce çekmezsin bu tadı.üzülerek söylüyorum ki bazı bünyelerde hiç işe yaramamış bu ot. umarım sende işe yarar.:ssz:
ama sabırlı ol aksatmadan 3-4 gün iç,gelince ilk gününde yarım bardak daha iç sonra bırak.

SEN DEMİSTİİİİİN :-) Galiba ben fazla koydum civanpercemimi anca yarim su bardagini icebildim oda zorla ama bi bardak suya 15 dal falan koydum galiba bi iki dal kullaniliyodu degil mi seker koydum ama fayda etmedi bi iki saat sonra bida denicem bi iki dal koyucam ins tadi ilki gibi fena olmaz resmen kolanya icmis gibi agzimin tadi :-)

sanki belimde bi agri gibi bisey oldu insallah oluyorumdur hasta ya of warya bi olsam cok duaciniz olurum hepinizin

Back
X