- 21 Aralık 2012
- 714
- 47
- 68
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar merhaba ben her ay duzenli adet oluyodum fakat bu ay olamadim neredeyse 3 hafta gecti hala olamadim ewli falan degilim . Bilginiz en cabuk yontem nedir bitkisel olarak ne onerirsiniz lutfen yardimci olurmusunuz :-(
Soganin kabugunu kaynat suuunu ictir. Adet sokturucudur netten de bakabilirsin
ben de 2 hafta gecikmiştim.civan perçemi diye ot var onu aldım,günde 1 bardak içtim zaten anca 1 bardağa dayanabildim.ne zaman içtiğin fark etmiyor ister akşam ister sabah ister yatarken.2 haftadır gelmeyen reglimi 2 günde ağrısız şekilde getirdi ve ben ilk defa ağrısız regl geçirdim.yalnız tadı çok kötü ama değer yani gerçekten o acı tadı çekmeye değer.
artı bütün otlar her bünyeye aynı etkiyi göstermiyor.benim için en güzeli civan perçemidir.
lutfen bi yardimci olun yaa hadiii :-(
ben demiştim demi? :)) şeker koy tabi hatta normalde 2 şeker koyuyorsan buna 3 şeker koy.inş gelir bir an önce çekmezsin bu tadı.üzülerek söylüyorum ki bazı bünyelerde hiç işe yaramamış bu ot. umarım sende işe yarar.
ama sabırlı ol aksatmadan 3-4 gün iç,gelince ilk gününde yarım bardak daha iç sonra bırak.
oh be dün sonunda hasta oldum soğan suyu sayesinde
Sogan suyu sayesnde mi civanperce mi mi hangısi ise yaradı