En byk aklar nefrettten mi doar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
J

Juliet

Ziyaretçi
öyle bir şey vardır en büyük aşklar nefretten dogar derler ne kadar dogrudur:1hug:

benim büyük aşkım nefretten doğmuştu...
ama genellemeyi bilemem...

benim de gerçekten nefret ettiğim biri vardı.sonrasında hoşlanma dönemimiz oldu.
tam zıttık ama bir şeyler çekiyordu.

En büyük aşklar nefretten mi doğar yoksa en büyük nefretler aşktan mı doğar?

Deliler gibi aşık olduğum biri vardı.Onu bu kadar büyük bir tutkuyla sevmeme rağmen bir araya gelemedik.O şimdi başkasını seviyor. Benim ise kalbim kırık ve nefretle dolu....

benim kuzenim de bir zamanlar nefret ettiği,hayatta birlikte olamayız dediği kişiyle şu an sevgili :)

benimkisi nefret diildide

99da tr ye giderken ilk ucakda göz göze gelmisdik ama oda ona sinir oldugumdandi :)
ucaga bindik nerdeysse inicez elinde bi gaste hisirti yapip duruyo sinir oldum iyice seslere yana dogru bi bakis atdim göz göze geldik hala sinirliyim ama icim bi tuhaf olmadi diil:jeyyar:kelebekler ucusdu birden sonrasida malum :jeyyar:
ha bide kizkardesim o dönem cok kücükdü daha bir defasinda birbirimizi tanima asamasindayken abla siz evlenicekmisiniz demisdi asla dedim gencim güzelim ne o öyle hemen karsima ilk cikanla ne evlenmesi demisdim ama 1bucuk yil flört dönemi
1bucuk yil nisanlilik derken
martin sonunda 7yilimizi doldurduk cok sükür:Saruboceq:

allahim herkezin gönlüne göre versin insallaha.s.

% 90 dogrudr olumsuzlardan dogar..

kendim de yaşadığım için inanıyorum buna.

bencede nefretten doğarr:) bende birebir yaşadım tecrübeyle sabittir kızlar bir zamanlar ayı dediğim adam kocam oluyoooooooodelikafadulden

bencede nefretten doğarr:) bende birebir yaşadım tecrübeyle sabittir kızlar bir zamanlar ayı dediğim adam kocam oluyoooooooodelikafadulden

çok hoşsun ayyy...opuyorumnanaktan evet kesinlikle dogru benim de bir zamanlar nefret ettiğim kişi şuan sevgilim....:asigim: gerçekten bu böyleeea.s.

bizim aşkımızda nefretten doğdu. şu anda 4 yıldır birlikteyiz. birbirimize deliler gibi aşığız. bu söze önceden hiç inanmazdım. ama şu anda acayip bir biçimde inanıyorum

nefret demeyelim de aşırı derecede gıcıktım sevgilime.. öyle böyle değil.. biz nette tanıştık..ben bugüne kadar nette taniştiğim hiç kımseyle görüşmedim.. sevgili bulmak için de girmiyodum zaten nete.. neyse sevgilimle taniştiğimiz gün bana neden bu siteye üyesin dedi.. ben de amacım sadece burda kafamı dağitmak.. zaten çok sık girmiyorum.. girdiğimde öyle muhabbet etmek.. erkek kız farketmez yani amacım sadece sanal arkadaşlık dedim.. o gün siyasatten ondan bundan konuştuk.. siyasi görüş olarak aynı yönde düşünüyoduk.. neyse ertesi günlerde bana tekrar selam verdi. ben de karşılık verdim ama fazla konuşmadım.. genelde oyun oynuyodum ya da buraya takılıyodum zaten.. sevmiyodum öyle uzun uzun konuşmayı.. nese bu bigün sinirlendi.. hep ben selam veriyorum sen vermiyosun hiç konuşmuyosun diye bana trip attı.. ben de mecbur muyum kardeşim senle konuşmaya dedim.. azarladım.. senle de konuşulmuyo falan filan dedi.. baya tartıstık.. yazma bana bi daha sil beni dedim.. tamam dedi.. silmemiş.. ben de silemedım.. neden bilmiyorum sağ tıkladım sile basacaktım silemedim işte.. ertesi gün tekrar yazdı.. bıkıp usanmadan 2 ay boyunca beni konuşturmaya başladı.. çok gıcık almama rağmen onu msn imden silmiyodum silemiyodum.. velhasıl nerden nereye geldik.. o da benden çok gıcık almış.. ne havalı ne ukala kız demiş.. hirs yapmış yanii. bu kızla görüşecem kendime aşık edecem demiş. =) dediğide oldu.. fakat hesaplamadiği bişey var ki kendisi de bana aşık oldu hehehehhee =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…