nefret demeyelim de aşırı derecede gıcıktım sevgilime.. öyle böyle değil.. biz nette tanıştık..ben bugüne kadar nette taniştiğim hiç kımseyle görüşmedim.. sevgili bulmak için de girmiyodum zaten nete.. neyse sevgilimle taniştiğimiz gün bana neden bu siteye üyesin dedi.. ben de amacım sadece burda kafamı dağitmak.. zaten çok sık girmiyorum.. girdiğimde öyle muhabbet etmek.. erkek kız farketmez yani amacım sadece sanal arkadaşlık dedim.. o gün siyasatten ondan bundan konuştuk.. siyasi görüş olarak aynı yönde düşünüyoduk.. neyse ertesi günlerde bana tekrar selam verdi. ben de karşılık verdim ama fazla konuşmadım.. genelde oyun oynuyodum ya da buraya takılıyodum zaten.. sevmiyodum öyle uzun uzun konuşmayı.. nese bu bigün sinirlendi.. hep ben selam veriyorum sen vermiyosun hiç konuşmuyosun diye bana trip attı.. ben de mecbur muyum kardeşim senle konuşmaya dedim.. azarladım.. senle de konuşulmuyo falan filan dedi.. baya tartıstık.. yazma bana bi daha sil beni dedim.. tamam dedi.. silmemiş.. ben de silemedım.. neden bilmiyorum sağ tıkladım sile basacaktım silemedim işte.. ertesi gün tekrar yazdı.. bıkıp usanmadan 2 ay boyunca beni konuşturmaya başladı.. çok gıcık almama rağmen onu msn imden silmiyodum silemiyodum.. velhasıl nerden nereye geldik.. o da benden çok gıcık almış.. ne havalı ne ukala kız demiş.. hirs yapmış yanii. bu kızla görüşecem kendime aşık edecem demiş. =) dediğide oldu.. fakat hesaplamadiği bişey var ki kendisi de bana aşık oldu hehehehhee =))