En buyuk Türk icin! linke tıklayın!

94049

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2008
3.117
1
0
İstanbul
[FONT=&quot]Daha ilk 10'a giremedik. [/FONT]
[FONT=&quot]Bu mu sizin oy verme tutkunuz ? uc bes arap seyhi mi bizi gececek ?[/FONT]
[FONT=&quot]Bugun devrim adina yapila(mayan)nlar mi devrimci olacak ?[/FONT]
[FONT=&quot]Lutfen butun gruplarda istisnasiz paylasin bu mesaji :)[/FONT]
[FONT=&quot]Tiklayin ve Ataturk'umuz icin oy verin![/FONT]
[FONT=&quot]1 saatte 1 oy verme hakkiniz var.[/FONT][FONT=&quot]Her saat basi oy vermeniz [/FONT][FONT=&quot]umidiyle![/FONT]

[FONT=&quot] en buyuk [/FONT][FONT=&quot]T[/FONT][FONT=&quot]ü[/FONT][FONT=&quot]rk[/FONT][FONT=&quot] icin!
linke tıklayın!

[/FONT]

[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]

alıntıdır.

hadi kızlar bir tık yeter turkbayragiturkbayragi
[/FONT]

Son düzenleme:
tıkladım canım :) hep te tıklıcam :)

ıNSAN PARA GıBıDıR !ıÇıNDE ATATÜRK YOKSA ...SAHTEDıR!

bnde anlamadım :emir_bebek: ama blkı oy vermişlerdir ama buraya yorum yazmamışlardır.boshayallersmile

okudum oy verdim kızlar 6 sırada birinci yapmalıyız hadi gayret ama bu konuyu başka yerde yani daha başlarda falan açamıyormusun canım yeniyim daha çok iyi anlamıyorum tesadüfen gördüm şimdi başlarda olsa daha çok görülür diye düşündüm değilse acemiliğime verin uyumayıp bir saat sonra tekrar oy verecem turkbayragi turkbayragi turkbayragi

arkadaşlar 1 saat beklemeye gerek yok küçük aralıklarla tıklayınca kabul ediliyor birsürü oy verdim az önce yine

okudum oy verdim kızlar 6 sırada birinci yapmalıyız hadi gayret ama bu konuyu başka yerde yani daha başlarda falan açamıyormusun canım yeniyim daha çok iyi anlamıyorum tesadüfen gördüm şimdi başlarda olsa daha çok görülür diye düşündüm değilse acemiliğime verin uyumayıp bir saat sonra tekrar oy verecem turkbayragi turkbayragi turkbayragi
atatürk köşesine de açtım aynı konuyu :)
başka nereye açsam ki kaydirigubbakcemile2

atatürk köşesine de açtım aynı konuyu :)
başka nereye açsam ki kaydirigubbakcemile2

aynı konu diye silinmesin kaydirigubbakcemile

TOTAL
19695
TODAY
692
THIS WEEK
5104
JANUARY
19688

olmuş

konu bu tarafta çok dipte kalmışlaelaelaelaelae

7. sırada idi

arkadaşlar istediğiniz kadar oy verebiliyorsunuz bu arafda ben 15 tane oy verdim Atatürk e.dünyada ilk sırada Mosavi bu arada.Onu geçmemiz lazım.

kızlar ben şuan ameliyatlıyım tinede gidip gelip sayfayı açıyor ve oy veriyorum başarmalıyız ilke çıkarmalıyız en büyük hep büyük türkümüzü.turkbayragi

Back