En büyük hobim araba kullanmak diyenler buraya... hadi..

bbknur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
41
0
bayanlar siteye baktım hiç otomobil kullanma ile ilgi bir başlık görmedim.Eee hobilerimiz kısmına ben açıyım barii dedim .Aranızda benim gibi araba kullanma sevdalısı kimse yokmu.Hayır zaten çok da normal olmadığımı biliyorumda bu kadar da yalnız bırakmayın beni illaki vardır aranızda araba kullanmayı seven ve hatta arabalara acayip meraklı benim gibi biri dahabilmiyorumkismile yoksa yokmu:KK43::-)kedi:

Olmaz mı hiç ben de seviyorum otomobil kullanmayı ve meraklıyım araçlara

ya artık iyice kendimi yalnız hissetmeye başlamıştım.Aktif bir şekilde araba kullanıyormusun ?

Tabiki kullanıyorum öyle karşıdan bakmakla merak olurmu hiç spor otomobiller çok hoşuma gider mesela

ne güzel valla bir bayan olarak çok sevindim erkekler sadece kendilerinin çok iyi araba kullandıklarını ve hatta bayanların arabalardan anlamadıklarını iddi ederlerya hep.Aslında hiç de öyle değil kendilerini kandırıyorlar onlar:sm_cool:

ben de çok istiyorum 4 sene önce ehliyetimi almıştım fakat cesaretimi bir türlü toplayıpta yola tek çıkmadım arabamızı sattık alır almaz hemen başlayacağım en büyük arzum tek başıma araba kullanmak ama yapacağım kafaya taktım çünkü

Araba Kullanmakmı ımm hemde nası sengözlerimebaksanab İçinndende anlarım dışındanda..Rüyamdada çogukez araba kullanırım :d

Bende varım... özellikle şehir içi değilde, şehir dışı uzun yol yapmayı çok seviyorum. Millet gerilir araba kullanırken,ben stres atıyorum.

X