E2 değerim 2006 acaba bu değere gore mi karar veriliyor bu 2. Denemem ilkinde yumurtalarim 20 mm falandı umutsuzluga kapildim şu anToplama anina kadar biraz daha büyür mü bilemiyorum fakat banada biraz kücük gibi geldiler. Dr un en az 18 mm yi görmesi gerekiyordu bence. Benim gecen toplamada 15 mm olanlar maalesef bos ciktiİnsallah senib ki iyi olur
E2 değerim 2006 acaba bu değere gore mi karar veriliyor bu 2. Denemem ilkinde yumurtalarim 20 mm falandı umutsuzluga kapildim şu an
7 8 tane vardı sanırım. Ilk defa bu kadar kucukken catlatma ignesi vuruluyorum doktorun da bildigi vardir herhalde sonucta doktor olmuş kendimi rahatlatmaya calisiyorumAa bu bak yeni bir bilgi kac folikül gördü doktorun? Olgun bir folikul 250 - 500 arasında salınım yapabiliyor demisti doktorum. Kisiden kisiye degisiyor.
Mutlaka öyledir. E2 degerin baya iyi görünüyor7 8 tane vardı sanırım. Ilk defa bu kadar kucukken catlatma ignesi vuruluyorum doktorun da bildigi vardir herhalde sonucta doktor olmuş kendimi rahatlatmaya calisiyorum
Opu ya yumurtanın büyüklüğüne göre mi yoksa e2 degerine gore mi karar veriliyor bilginiz var miE2 değerim 2000 iken opu oldum 10 yumurta toplandi 9 dolu çıktı 8 dollendi 4 adet embriyom oldu. En büyük yumurtam opudan 36 saat önce 20 21 mm idi.
İğneden kaç gün sonra opuya alındınız yarın benim de konrtol var bakalım iğne 7 gün oldu kullanıyorum pcos var bendeBugün opu oldum 20 yumurta toplamışlar hakkımızda hayırlısı artık
8 gün iğne kullandım 11. Gün opu oldum mesajınızı simdi görüyorum nasil gecti kontrolunuzİğneden kaç gün sonra opuya alındınız yarın benim de konrtol var bakalım iğne 7 gün oldu kullanıyorum pcos var bende
Bugün kontrol gittim sağ tarafta gelişmişti 6 tane sol da 3 tane her iki tarafta 11-13 mm doktor salı günü sabah gel tekrar dedi işte 3 gün daha kullanacağım iğne kan aldılar E2 değeri için 1560 çıkmış, ilk deneme acaba iki embriyo istersek bırakırlar mı, sizinde ilk deneme mi tüp bebek8 gün iğne kullandım 11. Gün opu oldum mesajınızı simdi görüyorum nasil gecti kontrolunuz
Benim 2. Denemem ilki özelde yaptirmistik cift koydular bu defa devlette yaptiriyorum 35 yaş altina cift embriyo transferi yasakmis bir tane transfer oldumBugün kontrol gittim sağ tarafta gelişmişti 6 tane sol da 3 tane her iki tarafta 11-13 mm doktor salı günü sabah gel tekrar dedi işte 3 gün daha kullanacağım iğne kan aldılar E2 değeri için 1560 çıkmış, ilk deneme acaba iki embriyo istersek bırakırlar mı, sizinde ilk deneme mi tüp bebek
Hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alalım allahın izniyle ❤ bende çift embriyo istiyorum inşallah bırakırlar ilk deneme 26 yaşımBenim 2. Denemem ilki özelde yaptirmistik cift koydular bu defa devlette yaptiriyorum 35 yaş altina cift embriyo transferi yasakmis bir tane transfer oldum
Aminn insallah. Özelde yaptiriyorsan cift embriyo birakabilirler devlette biraz zor. Bir tane de olur yeter ki tutsunHayırlısı olsun inşallah güzel haberler alalım allahın izniyle ❤ bende çift embriyo istiyorum inşallah bırakırlar ilk deneme 26 yaşım
Özel de yapıyorum canım, aynen bir tane olsun da yeterliAminn insallah. Özelde yaptiriyorsan cift embriyo birakabilirler devlette biraz zor. Bir tane de olur yeter ki tutsun