En büyügü 15 cm yumurtalar ile opu olur mu

eskrde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2022
187
71
32
Arkadaşlar merhaba ilk kez konu açıyorum forumu kullanmayı tam bilmiyorum sorum şu cuma günü yumurtalarım 15,14,14 seklinde gidiyordu bir gün sonra catlatma ignesi vurulmam gerektigi söylendi pazartesi opu olacagim yumurtalarim kücük degil mi diye sordugumda hemsire degerlerin guzel dedi ama ikna olamadim bu boyutlarda yumurta ile opu olan sonuc alan var mi lütfen yardimci olun

Toplama anina kadar biraz daha büyür mü bilemiyorum fakat banada biraz kücük gibi geldiler. Dr un en az 18 mm yi görmesi gerekiyordu bence. Benim gecen toplamada 15 mm olanlar maalesef bos cikti 😑İnsallah senib ki iyi olur 🙏🏻

Toplama anina kadar biraz daha büyür mü bilemiyorum fakat banada biraz kücük gibi geldiler. Dr un en az 18 mm yi görmesi gerekiyordu bence. Benim gecen toplamada 15 mm olanlar maalesef bos cikti 😑İnsallah senib ki iyi olur 🙏🏻
E2 değerim 2006 acaba bu değere gore mi karar veriliyor bu 2. Denemem ilkinde yumurtalarim 20 mm falandı umutsuzluga kapildim şu an

Aa bu bak yeni bir bilgi kac folikül gördü doktorun? Olgun bir folikul 250 - 500 arasında salınım yapabiliyor demisti doktorum. Kisiden kisiye degisiyor.
7 8 tane vardı sanırım. Ilk defa bu kadar kucukken catlatma ignesi vuruluyorum doktorun da bildigi vardir herhalde sonucta doktor olmuş kendimi rahatlatmaya calisiyorum

E2 değerim 2000 iken opu oldum 10 yumurta toplandi 9 dolu çıktı 8 dollendi 4 adet embriyom oldu. En büyük yumurtam opudan 36 saat önce 20 21 mm idi.

8 gün iğne kullandım 11. Gün opu oldum mesajınızı simdi görüyorum nasil gecti kontrolunuz
Bugün kontrol gittim sağ tarafta gelişmişti 6 tane sol da 3 tane her iki tarafta 11-13 mm doktor salı günü sabah gel tekrar dedi işte 3 gün daha kullanacağım iğne kan aldılar E2 değeri için 1560 çıkmış, ilk deneme acaba iki embriyo istersek bırakırlar mı, sizinde ilk deneme mi tüp bebek

Bugün kontrol gittim sağ tarafta gelişmişti 6 tane sol da 3 tane her iki tarafta 11-13 mm doktor salı günü sabah gel tekrar dedi işte 3 gün daha kullanacağım iğne kan aldılar E2 değeri için 1560 çıkmış, ilk deneme acaba iki embriyo istersek bırakırlar mı, sizinde ilk deneme mi tüp bebek
Benim 2. Denemem ilki özelde yaptirmistik cift koydular bu defa devlette yaptiriyorum 35 yaş altina cift embriyo transferi yasakmis bir tane transfer oldum

X