en beğendiğiniz/beğenmediğiniz silikonlu ünlü kim?

artn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
295
7
siz kimi beğeniyorsunuz?

yabancılardan adriana lima'nın göğüsleri çok doğal duruyor.
bizden de beren saat iyi. (silikonlu diyorlar ona, tam emin değilim.

yabancılardan ameliyatı kötü olan kişi sayısı daha fazla sanırım. illa seçmek gerekirse victoria beckham tam bir facia.
ülkemizden de son zamanlarda olanlardan ceyda ateş'inki iyi durmuyor.

(okan bayülgen 'in onu programında utandırması beni çok üzmüştü. kim onun yerinde olsa adama kızardı. ama akıllı kız, yine de iyi yanıt verdi.

bu arada, gökçe bahadır'da silikon var mı? var mı bilgisi olan?

adriana limanınki de silikonmuş duyunca şok oldum :KK70: beren saatinde silikon bende emin değildim ama fotoğraflar falan doğruluyor

Demet Akalın'ın göğüsleri iki portakal gibi,hem ayrık,hem yuvarlak,Asuman Krausenin ki yuvarlak protez sanırım üst bölgesi dolgun duruyor ama en güzeli Ebru Gündeşin ki:KK69:
Bir de KK nın ünlüleri var,Arzum 77 bomba olmuş:)Oraletin ki,dila 28 inki,yina'nın ki,Gizeml'in ki çok çok hoşşşş,heee bi de benim ki:))):KK52:

Demet Akalın'ın göğüsleri iki portakal gibi,hem ayrık,hem yuvarlak,Asuman Krausenin ki yuvarlak protez sanırım üst bölgesi dolgun duruyor ama en güzeli Ebru Gündeşin ki:KK69:
Bir de KK nın ünlüleri var,Arzum 77 bomba olmuş:)Oraletin ki,dila 28 inki,yina'nın ki,Gizeml'in ki çok çok hoşşşş,heee bi de benim ki:))):KK52:

Yahu bu mesaj begenme yazısı nerdeydi ya,begeneyim hemen ben bu mesajı....Teşekkür ederim arkadaşımmm....:KK16:

özge ulusoyun orjinalmış göğüsleri annesinde ablasındada göğüsleri büyükmüş röportajında okudum :KK70:

özge ulusoyun orjinalmış göğüsleri annesinde ablasındada göğüsleri büyükmüş röportajında okudum :KK70:

annesinin kızkardeşinin büyük diye onun da büyük olacak diye bir durum yoktur bence, küçük de olabilir.
ayrıca yarışma kazanmış zamanında, bikinili halinin resmi vardı. sütyenden görünen bir göğüs yoktu. şimdi de o biçim büyükler. bana yalan söylüyor gibi geliyor.

bu arada, zeynep dörtkardeşler de yaptırmış bence. iyi de yapmış. çok güzel görünüyor.

Merve Boluğur tam bir facia bence ve şu ceyda ateş de öyle çok kötüler ya hangi akla hizmet böyle göğüsler yapabiliyor doktorlar anlamıyorum.

annesinin kızkardeşinin büyük diye onun da büyük olacak diye bir durum yoktur bence, küçük de olabilir.
ayrıca yarışma kazanmış zamanında, bikinili halinin resmi vardı. sütyenden görünen bir göğüs yoktu. şimdi de o biçim büyükler. bana yalan söylüyor gibi geliyor.

bu arada, zeynep dörtkardeşler de yaptırmış bence. iyi de yapmış. çok güzel görünüyor.

ırsi derler ya annede ailede vs. göğsü büyük olan varsa göğüsleri büyük olur gibisinden bende pek takmam bu söylentiye benim anneminde büyük ama ablamla benim maalesef küçük pof ya :KK70:

artn sana aynen katılıyorum annemin ve kızkardeşimin gogusleri oldukca buyuktur ama bende maalesefff:KK43:(( Onla alakalı degil yani eski resimlerini gormedim Özgenin ama sen gorduysen dogrudur silikondur o zaman kesinn...

hele helee benimkiler silikonsuz doğuştan böyle :KK76::KK33::KK33:
şaka tabi :)

Ben de özge ulusoyun göğüslere bayılıyorum aslında hatunun tip mükemmel ya ben böyleysem erkekler neden bakmasınki :) Bana itici gelen ise dansöz didem....iki top koymuş sanki oraya çok kötü duruyor göğüsler...o zayıflığa o göğüs hiç olmamamış bence...:KK53:

yusyuvarlak ayrık göğüsler kötü görünüyor.. geçende bi haberde şu ciciş kardeşlerin resimleri vardı.. hiç beğenmedim

yusyuvarlak ayrık göğüsler kötü görünüyor.. geçende bi haberde şu ciciş kardeşlerin resimleri vardı.. hiç beğenmedim

Ayrık gögüs kişinin gögüs kafesinin arasındaki kemigin kalınlıgına baglı biraz.Herkez gögsünün sütyen takmış gibi birleşik durmasını ister ama kişinin elinde degil bu görüntünün ortaya çıkması malesefff..Birde çok zayıf oluncada tabi görüntü iyice çirkinleşiyor,ben protezim diye bagırıyor...

artn sana aynen katılıyorum annemin ve kızkardeşimin gogusleri oldukca buyuktur ama bende maalesefff:KK43:(( Onla alakalı degil yani eski resimlerini gormedim Özgenin ama sen gorduysen dogrudur silikondur o zaman kesinn...

gördüm gulezel, zamanında yarışmaya katılmış, güzellik mi mankenlik mi ne. küçücük, sütyenden hiç bir taşma yok. eminim ki silikonlu. ama nedense doğal deyip geçiniyor. insan böyle bir şeyi neden yapar ki! netten bakın arayın sizler de görürsünüz.

Eda Taşpınar da silikon taktırmış iyi de yapmış bence hatunun taş gibi bir fizigi var ama gogusleri bozuyordu.Ama resimlerini gormedim henuz...

Eda Taşpınar da silikon taktırmış iyi de yapmış bence hatunun taş gibi bir fizigi var ama gogusleri bozuyordu.Ama resimlerini gormedim henuz...

hadi ya :KK9: niye bu kadar bekledi ki, yıllaaarrrca... üstelik o kadar kolay yaptırabilecekken.. bence de fiziği taş gibi hatunun. iyi yapmış helal olsun... :nazar: