Örgü en beceriksizler için el emekleri

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

cileklikofret

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2010
392
4
siz el emekleri göz nurları konusunda becerikli arkadaşlar acaba hayatında tığ ,şiş tutmamış bir beceriksize önerebileceğiniz yada kısaca buradan izah edebileceğiniz pratik çeyiz materyalleri var mı?eyvahedigeldismile masa örtüsü olur mutfak için olur ne bileyim banyo için olurbilmiyorumkismile. bu sene sabahçıyım arkadaşlar bir yığın vaktim olucak öğleden sonraları. guclubacismileinşş evlendikten sonraki evimde kullanacagım bu beceriksiz ellerimle hazırladığım birşeyler olsun istiyorumm lütfen beni sevin bana yardım edinnzemuszemusolumunekankayizsmile

isterdim ama bende senin gibiyim...çeyiz örmek nerde.... bi sevgilime binbir emekle atkı ördüm bide köpeğime kazak :KK70::KK70: bnm durum senden daha vahim herhalde heheheh kaydirigubbakcemile3

isterdim ama bende senin gibiyim...çeyiz örmek nerde.... bi sevgilime binbir emekle atkı ördüm bide köpeğime kazak :KK70::KK70: bnm durum senden daha vahim herhalde heheheh kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
hani yazılılardan önce bizimkilerin bir duruşları vardır yaa Phoenixcim dersi dinlemiş muhtemelen cevap anahtarı gibi kagıt verecek olanlar daha heyecanlıdır telaşlıdır ama o yine zayıf alıp yine şaşırmayacak olanlar bir rahattır önünde ne kitap ne defter bi tenezzül ederlerse çalışanların yanına gider birkaç birşey öğrenmeye çalışırlar o hesap benimkisidee cahilliğin cesaretiiidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Sakallı ip paspas modellerini deneyin çok kolay ve zevkli...Birazcık örgü biliyorsanız hoş vakit geçirebilirsiniz.

kaydirigubbakcemile3
hani yazılılardan önce bizimkilerin bir duruşları vardır yaa Phoenixcim dersi dinlemiş muhtemelen cevap anahtarı gibi kagıt verecek olanlar daha heyecanlıdır telaşlıdır ama o yine zayıf alıp yine şaşırmayacak olanlar bir rahattır önünde ne kitap ne defter bi tenezzül ederlerse çalışanların yanına gider birkaç birşey öğrenmeye çalışırlar o hesap benimkisidee cahilliğin cesaretiiidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

hahahhah güzel benzetme... kaydirigubbakcemile3
Öyle valla annem benim yerime örgüyle ilişik olan çeyizleri tamamladığı için bikaç sene önceye kadar, bu konuya merak da salmadım =) kışın boş olunca elim bende öyle bi örgüler deniyorum işte...
Arkadaşın verdiği fikir güzel aslında kirpik ip mi ne onlardan klozet seti falan yapıyorlar şık duruyor düz örgü =) kendine klozet takımı yaparsın sonra kimseyi de üzerine bastırtmassın benim el emeğim diye :hulya: :roflol:

cnm sakallı ip yaz google bisürü paspas modeli çıkıyorr..
çeyizin içinn banyo seti örebilirsin..renkli dekoratif yastıklar yaparsın,minik süslü renkli kutular yaparsınnn ..ciddi şekilde bi çok şey yaplıyor bi googleden ara tıgla veya şişle hiç bilmeyen biri bile çok güzel yapabilir:)

cnm sakallı ip yaz google bisürü paspas modeli çıkıyorr..
çeyizin içinn banyo seti örebilirsin..renkli dekoratif yastıklar yaparsın,minik süslü renkli kutular yaparsınnn ..ciddi şekilde bi çok şey yaplıyor bi googleden ara tıgla veya şişle hiç bilmeyen biri bile çok güzel yapabilir:)

tavsiyene uydum gerçekten çok güzel şeyler çıktı karşıma ama aynı ipten kayınvalidem bana klozet takımı yaptırıyormuş artık o işe girişemem ama mini yer minderleri projesi geliştirdim yapar ve resim hakkına kavuşursam derhal paylaşırımm. olumunekankayizsmile

mühim not: bir de oktay usta önlüklerine taktım annem altyapıyı dikecek ben üzerinde harikalar yaratacağımm delikafadulden

daha mühim not: bişiler başardıgımı görürsem bu sene bir halk eğitim kursu katılımcısı olayım diyorum nemcim var mıdır bir tavsiyen? olumunekankayizsmile

en mühim not: evini gördüm çok beğendimmmm bir ömür boyu mutlulukklarr dileriimm.. darısı başıma inşşş...guclubacismileguclubacismile

hahahhah güzel benzetme... kaydirigubbakcemile3
Öyle valla annem benim yerime örgüyle ilişik olan çeyizleri tamamladığı için bikaç sene önceye kadar, bu konuya merak da salmadım =) kışın boş olunca elim bende öyle bi örgüler deniyorum işte...
Arkadaşın verdiği fikir güzel aslında kirpik ip mi ne onlardan klozet seti falan yapıyorlar şık duruyor düz örgü =) kendine klozet takımı yaparsın sonra kimseyi de üzerine bastırtmassın benim el emeğim diye :hulya: :roflol:[/QUOTE

o iş kayınvalidem sayesinde yattıkötükedihüso sanırım bir halk eğitimi kursiyeri olma vakti bilmiyorumkismile gelmiş bir broşür aldım inceliyorum
gerçi şu an en cazip osmanlıca geliyorr amaagamyoncuiremsu

canım sen de emeklemeden koşmaya kalkmışsın.. eline hiç tığ almadan masa örtüsünü nasıl yapcaksın..

örgüyü danteli hiç bilmiyorsan burdan anlatmayla yapamazsın...ama biraz biliyosan sen beğendiğin modeli koy ben sana yardım ederim canım...

mesela poşet torbaları falan çok meşhur şu an.. onlarla başlayabilirsin... sonra daha güzel şeyler yaparsın...

Son düzenleyen: Moderatör:
böle hevesli olunca kısa zamanda öğrenip güzel şeyler meydana çıkartırsın iş istemekte merak etmekte,kolay gelsinn...

X