- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Evet canim islat kahveyle koy ama kek oldumu tuttumu yandimi derdi yok pratikCanım kedidilinden daha pratik oluyor dimi bu tarif keke göre
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim islat kahveyle koy ama kek oldumu tuttumu yandimi derdi yok pratikCanım kedidilinden daha pratik oluyor dimi bu tarif keke göre
Çok zekice canımEvet canim islat kahveyle koy ama kek oldumu tuttumu yandimi derdi yok pratik
Miok sen benim pastama da bayılmıştın o gün takibe aldım seni öyle hatırlıyorumKızlaaar naptınız yaaaHepsi ayrı ayrı mükemmel.
Ama ben sütlaç gördüm mü yüs puan veririm ona hep önce..
Birdeeee sütlü nuriyeyi yapan kadın seni seviyorumAşkımı ilan ediyorum sana şuan. Satın alınandan bir farkı yok yaptığının. Eline, emeğine sağlık. Bugün canım çektiğini bilmiş gibi. İkinci oyumda sanaaa
Eki Görüntüle 2747069
Deneme yaptı uçuşa geçti
Evet canım bugün bitti ama dışarı çıkmadık.Nevreste canısı karantina bitti mi, normal hayata başladınız mı?
Hiç yakıştıramadım ayıp yaDeneme yaptı uçuşa geçti![]()
Bişeyler oluyor burda da
Resim silmek yasak dedik,yok yasak değil dedi.Ekleyip sildi ve gittiHiç yakıştıramadım ayıp yahm yi hanım hanımcık bilirdim
![]()
Sen gene iş yapmaya başlama hemen, ağırdan al biraz herşeyi canımEvet canım bugün bitti ama dışarı çıkmadık.
Maske ile evde geziyoruz![]()
Daha silmez benceResim silmek yasak dedik,yok yasak değil dedi.Ekleyip sildi ve gittiSuçu yok ya bilmiyormuş
![]()
Canım gücüm yok zatenSen gene iş yapmaya başlama hemen, ağırdan al biraz herşeyi canımvücuttan gitsin pis mikrop
![]()
Örnek oldu kimse silmez
Ben topalliyorim artık gelince nick i degistircem minik topal yapcamBişeyler oluyor burda dasen nerdesin
![]()
Bir kaç ay gidiyor diyorlar öksürük nefes darlığı ,tat kaybıCanım gücüm yok zatenGece öksürükten uyumadm,eşimi de uyutmadım
![]()
Aynen :))Örnek oldu kimse silmez![]()