Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Foccacia Dünya Mutfağı

Çoğunluk istiyorsa olur sonra 3-5 kişi ile kalmayalım
Anlamadım ki ne yapıyoruz ne zaman yapıyoruz bu faccocia mı boyle olmuyo ki bu nerden cıktı ben tarıflerımı karıstırdım Babam boyle pasta yapmayı nerden ogrendı

Sende yanlış yaptın, sana attığımız görsel gibi olaydı, şimdi ohooooo
Kız ben bu görsel için çok uğraştım onun üstünde hiçbirşey yoktu ki sadece çikolata sos vardı süslememek mi lazımdı ne bilim ben

Anlamadım ki ne yapıyoruz ne zaman yapıyoruz bu faccocia mı boyle olmuyo ki bu nerden cıktı ben tarıflerımı karıstırdım Babam boyle pasta yapmayı nerden ogrendı
Bilmem birgün elbet yaparız

Kız ben bu görsel için çok uğraştım onun üstünde hiçbirşey yoktu ki sadece çikolata sos vardı süslememek mi lazımdı ne bilim ben
Cıks, katmanları ve sosunun akışkanlığı daha net olmalıydı. Ayrıca, çikolatalı sosu daha koyu renkte olmalıydı bence

Cıks, katmanları ve sosunun akışkanlığı daha net olmalıydı. Ayrıca, çikolatalı sosu daha koyu renkte olmalıydı bence
Canım ilk yaptığım tatlı çikolata sostu, kaliptan çıkarınca yayıldı, evet akışkandı iki katmandaama tutmadı bende ikinciye yaptım sonra tarifi degistirerek bu sefer tuttu ama gene olmadı nasip olmayınca tüyde diksen nafile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…