Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
O pizza mı oluyor🤔
Karışık :KK70:
Screenshot_20201225_160811_com.android.chrome.jpg

🤷‍♀️

Foccacia Dünya Mutfağı🤭

Çoğunluk istiyorsa olur sonra 3-5 kişi ile kalmayalım😊
Anlamadım ki ne yapıyoruz ne zaman yapıyoruz bu faccocia mı boyle olmuyo ki bu nerden cıktı ben tarıflerımı karıstırdım🤷🏼‍♀️ Babam boyle pasta yapmayı nerden ogrendı o_O

Sende yanlış yaptın, sana attığımız görsel gibi olaydı, şimdi ohooooo🤣🤣
Kız ben bu görsel için çok uğraştım 🤪 onun üstünde hiçbirşey yoktu ki sadece çikolata sos vardı 🤪 süslememek mi lazımdı ne bilim ben🤣🤪

Anlamadım ki ne yapıyoruz ne zaman yapıyoruz bu faccocia mı boyle olmuyo ki bu nerden cıktı ben tarıflerımı karıstırdım🤷🏼‍♀️ Babam boyle pasta yapmayı nerden ogrendı o_O
Bilmem birgün elbet yaparız🤭

Kız ben bu görsel için çok uğraştım 🤪 onun üstünde hiçbirşey yoktu ki sadece çikolata sos vardı 🤪 süslememek mi lazımdı ne bilim ben🤣🤪
Cıks, katmanları ve sosunun akışkanlığı daha net olmalıydı. Ayrıca, çikolatalı sosu daha koyu renkte olmalıydı bence 🤔

Cıks, katmanları ve sosunun akışkanlığı daha net olmalıydı. Ayrıca, çikolatalı sosu daha koyu renkte olmalıydı bence 🤔
Canım ilk yaptığım tatlı çikolata sostu, kaliptan çıkarınca yayıldı, evet akışkandı iki katmandaama tutmadı 😞 bende ikinciye yaptım sonra tarifi degistirerek bu sefer tuttu ama gene olmadı 🤪 nasip olmayınca tüyde diksen nafile 😳🤯

Back