- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Sidelya,hippoda takimi bile biraktilar yoklarÇok kişi eksilmiş, sidelya falan vardı. Hippo ben sahalara döndüğümden beri yok, görmedim daha doğrusu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sidelya,hippoda takimi bile biraktilar yoklarÇok kişi eksilmiş, sidelya falan vardı. Hippo ben sahalara döndüğümden beri yok, görmedim daha doğrusu![]()
Sınır koyalım bence 40 yaş üstü diyeYok ben elticiğimi protesto edeceğim, beni de yaş alanlar grubuna eklemeli![]()
Yani işte yöneticiTek editör benim ondan olabilir mi
Birde seabahar var![]()
1 sene bekle diyorsunSınır koyalım bence 40 yaş üstü diye![]()
![]()
Bidaki tarife yogunlas artik olan oldu yerlerdeyiz sen bak keyfineYani işte yönetici![]()
Sen 40 yasindamisin1 sene bekle diyorsuntamam vazgeçtim, daha çok gencim ben
![]()
Anladım canımSidelya,hippoda takimi bile biraktilar yoklar
Bekle bekleeeee vakit var daha1 sene bekle diyorsuntamam vazgeçtim, daha çok gencim ben
![]()
39 oldum 8 Aralık’taSen 40 yasindamisin![]()
Bende martta 38 olcam39 oldum 8 Aralık’ta![]()
Sidelya buralarda buraya pek uğramıyor.Hippo yazın memlekete gitti döndükten sonra adapte olamadı.Canlı dersler falan yetişemiyormuşÇok kişi eksilmiş, sidelya falan vardı. Hippo ben sahalara döndüğümden beri yok, görmedim daha doğrusu![]()
Anlaşılmıştır merkezSidelya buralarda buraya pek uğramıyor.Hippo yazın memlekete gitti döndükten sonra adapte olamadı.Canlı dersler falan yetişemiyormuş![]()
Ben de işe gidince bir hazır kahve yapayım da birlikte içelimBidaki tarife yogunlas artik olan oldu yerlerdeyiz sen bak keyfine
Bende kahve yapiyim yemek arastircam
Hadi git bekliyomBen de işe gidince bir hazır kahve yapayım da birlikte içelim![]()
Benim 6 ayım varBekle bekleeeee vakit var daha![]()
![]()
İşe mi gideceksinBen de işe gidince bir hazır kahve yapayım da birlikte içelim![]()
6 ay sonra görüşelim listeye alalım senideBenim 6 ayım var![]()
Ama azcık yeniliklere açıl olmak gerekir.Genelde klasikçilerMune'yi bilmem
![]()
Evet abla, öğlen arasını yedim.İşe mi gideceksin![]()
Yaşlı mı olacağım o zaman6 ay sonra görüşelim listeye alalım senide![]()