Bir topik şikayet edildiğinde mümkün olduğunca okuyup anlamaya çalışırım durumu, Nevreste yasak olduğunu yazmış.
Sizler yorum yazarken belli bir süreliğine çıkan düzenleme butonu, mesajlarınızı paylaştığınız görselleri vb silin diye yok, yazım hataları varsa onları düzeltmeniz için var.
Kurallara aykırı bir durumda rapor edildiğinde, bizim o raporu pas geçme gibi bir alternatifimiz yok, zira kurallar herkese uygulanır ve üye olurken okudum kabul ediyorum'u işaretlediğimiz ama okumadan pas geçtiğimiz kurallara uymakla mükellefiz.
Dün sessizce geldim sülün gibi salınan tatlılara baktım ama henüz oyumu kullanamadım, çok kötü fena oldum onlar nasıl güzel şeyler öyle zorlansam da oyumu kullanacağım ama şimdi cımbız kullanma zamanı :))
Dün sessizce geldim sülün gibi salınan tatlılara baktım ama henüz oyumu kullanamadım, çok kötü fena oldum onlar nasıl güzel şeyler öyle zorlansam da oyumu kullanacağım ama şimdi cımbız kullanma zamanı :))