Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .

Eklentiler

• 7D011B9F-F6F0-4A6E-91E0-549985C9D909.jpeg
    7D011B9F-F6F0-4A6E-91E0-549985C9D909.jpeg
    76,7 KB · Görüntüleme: 30
Munee ablaa @H M banlandı mı yanii simdi :KK43: ama obilmiyo du ki boyle bişey oldugunu kiblendimi acaba neden banlandı ki anlamadım ben şimdı 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️o_O
Bir topik şikayet edildiğinde mümkün olduğunca okuyup anlamaya çalışırım durumu, Nevreste yasak olduğunu yazmış.

Sizler yorum yazarken belli bir süreliğine çıkan düzenleme butonu, mesajlarınızı paylaştığınız görselleri vb silin diye yok, yazım hataları varsa onları düzeltmeniz için var.

Kurallara aykırı bir durumda rapor edildiğinde, bizim o raporu pas geçme gibi bir alternatifimiz yok, zira kurallar herkese uygulanır ve üye olurken okudum kabul ediyorum'u işaretlediğimiz ama okumadan pas geçtiğimiz kurallara uymakla mükellefiz.

Dün sessizce geldim sülün gibi salınan tatlılara baktım ama henüz oyumu kullanamadım, çok kötü fena oldum🤣 onlar nasıl güzel şeyler öyle 😊 zorlansam da oyumu kullanacağım ama şimdi cımbız kullanma zamanı :))
Tamamdır ablacım, cımbızın ışık olsun 😁

Dün sessizce geldim sülün gibi salınan tatlılara baktım ama henüz oyumu kullanamadım, çok kötü fena oldum🤣 onlar nasıl güzel şeyler öyle 😊 zorlansam da oyumu kullanacağım ama şimdi cımbız kullanma zamanı :))
Hiçbir editör de benim tatlıma oy vermemiş :işsiz:

Back