Aırfreyde et(pirzola, rosto, biftek vb.. ), köfte(İzmir, Akçaabat, kadınbudu vb.. ) , tavuk(kanat, pirzola, şinitzel vb... ) veya balık yapacaksanız. İstediğinizi seçersiniz. Yanına çok kalabalık istemiyorum. Mesela aırfreyde patates kızartması ya da başka bir sebze kızartması olabilir.Abla üçlü kombo mu olacakhangisi olacak azıcık ipucu versen yaaa
Çilekli kek yapsan iyi oy alırdın ananas nedirBeni kıskanıyorlar ordinarim ondan oy vermiyorlar .
Bende sizdenimYine fakirligimizin yüzümüze vurulduğu bir gün
Ama bu kategori bence çok gerekliydi,çok güzel oldu nevosBende sizdenim
Birde canım ürünleri tanıyalım. Gerekli mi? Nasıl kullanabiliriz?Bize anlatsınlarAma bu kategori bence çok gerekliydi,çok güzel oldu nevosbu kadar popüler bir ürün için herkes yemek arayışında bence, o yüzden seçenekler çoğalsın
Hangi marka daha iyiBirde canım ürünleri tanıyalım. Gerekli mi? Nasıl kullanabiliriz?Bize anlatsınlar
Bilseydim yarışmadan sonra alırdım airfreyi. Bize anlatan olmadıBirde canım ürünleri tanıyalım. Gerekli mi? Nasıl kullanabiliriz?Bize anlatsınlar
Yanına salatası pilavı ekmeği vs olmayacak mıAırfreyde et(pirzola, rosto, biftek vb.. ), köfte(İzmir, Akçaabat, kadınbudu vb.. ) , tavuk(kanat, pirzola, şinitzel vb... ) veya balık yapacaksanız. İstediğinizi seçersiniz. Yanına çok kalabalık istemiyorum. Mesela aırfreyde patates kızartması ya da başka bir sebze kızartması olabilir.
Sonra sunum. Mesela köfte yaptınız öyle Alinazik falan değil direk köfte sunumu istiyorum
Tüüü sanaaa canoBilseydim yarışmadan sonra alırdım airfreyi. Bize anlatan olmadıBen anlatmayacağım
Tabi ki o ön planda olacak. Her fotoda olmalıHangi marka daha iyiona göre karar veririz ama ayferi de çeksinler ucundan gostermesinler
Hayır abartmak yok.Yanına salatası pilavı ekmeği vs olmayacak mı
Tebrikler canımSatrancta Sivas geneli Yaşıtlarındalikle döndük eve
Aırfreyde salata oluyorsa yapsınOlmayacak
Azıcık bize faydanız olurBilseydim yarışmadan sonra alırdım airfreyi. Bize anlatan olmadıBen anlatmayacağım
Ooooooo süperSatrancta Sivas geneli Yaşıtlarındalikle döndük eve
Evet evet her özelliğini öğrensek iyi olur nevosum, sonuçta ayferli yemeklerTabi ki o ön planda olacak. Her fotoda olmalı
Aslında sıcak salata diye bir şey var nevoşumAırfreyde salata oluyorsa yapsın