Söyle kuşum.Sana ihtiyacım var
Ocak ayında aırfrey ile et, köfte, tavuk yemekleri yapacağız. Sadece aırfrey olanlar katılacak. Sende katılıp desteklersin. Fakirler, zenginler kim görelimSöyle kuşum.
Gene sonuncu mu olacağım?Ocak ayında aırfrey ile et, köfte, tavuk yemekleri yapacağız. Sadece aırfrey olanlar katılacak. Sende katılıp desteklersin. Fakirler, zenginler kim görelim
Siz benim zenginliğimi bilmiyonuz mu zaten ?Ocak ayında aırfrey ile et, köfte, tavuk yemekleri yapacağız. Sadece aırfrey olanlar katılacak. Sende katılıp desteklersin. Fakirler, zenginler kim görelim
O sana kalmışGene sonuncu mu olacağım?
Emin olmak istiyoruzSiz benim zenginliğimi bilmiyonuz mu zaten ?
Çocuk okulda bunları nasıl yiyorYeşerdim
Vahşi ormanlar M.Y.O da okumuyorsa imkansızÇocuk okulda bunları nasıl yiyor
Çok emin olmayalım bunlardan mutlaka vardırVahşi ormanlar M.Y.O da okumuyorsa imkansızdalga geçmek için cekmisler
Her tür çeşit görmeye alışkınız aşkom,buna da alışırızÇok emin olmayalım bunlardan mutlaka vardır
Ayferi olan 5 kişi vardır yoktur. Konu komşudan kimse ödünç almazsa ilk 5 garantiGene sonuncu mu olacağım?
Beni kıskanıyorlar ordinarim ondan oy vermiyorlar .Ayferi olan 5 kişi vardır yoktur. Konu komşudan kimse ödünç almazsa ilk 5 garanti
Abla üçlü kombo mu olacakOcak ayında aırfrey ile et, köfte, tavuk yemekleri yapacağız. Sadece aırfrey olanlar katılacak. Sende katılıp desteklersin. Fakirler, zenginler kim görelim
12 kişi var tolin hariçAyferi olan 5 kişi vardır yoktur. Konu komşudan kimse ödünç almazsa ilk 5 garanti
Kenafir gözlü kadının düşmanı kadındırlarBeni kıskanıyorlar ordinarim ondan oy vermiyorlar .