Belki başka burçtur ama sadece bizi sevmiyorlarBana benziyorordinary
Kk nın yarısı bizdenmiş B Burhan Burhanitto ' ñın konusundan biliyorumBelki başka burçtur ama sadece bizi sevmiyorlar
Yap bi tane daha ya korkmaHelal olsun ben daha 2. Nin kararını alamıyorum
Çok korkuyorumYap bi tane daha ya korkma
Korkulacak kadar kötü değil yaÇok korkuyorum
Çocuktan değilde doğumdan daha çok korkuyorum açıkcasıKorkulacak kadar kötü değil ya
Ben şimdi seni gaza getiriyormuşumÇok korkuyorum
Alçalan, yükselen ve günel burcumdan biri sanırım sendenBana benziyorordinary
Normalde çabuk gaza gelirimde bu konuda tık yokBen şimdi seni gaza getiriyormuşumŞaka bi yana ne zaman kendini hazır hissedersen yaparsın
Eşsiz yorumlar aldım ben üçlü burç uyumumdanAlçalan, yükselen ve günel burcumdan biri sanırım senden
Hayırlısı inşallahNormalde çabuk gaza gelirimde bu konuda tık yok
İkizler misinEşsiz yorumlar aldım ben üçlü burç uyumumdan
Hepsi bir olmuyor. İlk hamileliğim, doğumum çok zordu. Aklı olan bir daha hamile kalmazÇocuktan değilde doğumdan daha çok korkuyorum açıkcası
Sende ikizlerdin değil miİkizler misin
Yaa valla çok sancı çektimya aklıma gelince o zamanlar şey demiştim asla bir daha çocuk istemiyorumHepsi bir olmuyor. İlk hamileliğim, doğumum çok zordu. Aklı olan bir daha hamile kalmaz
İkinci çok rahattı. İlk olsaydı beş, altı doğururdum
Bende dedim ve kızlar 5 yaşındayken oğlum doğduYaa valla çok sancı çektimya aklıma gelince o zamanlar şey demiştim asla bir daha çocuk istemiyorum
çokta uzatmak istemiyorum ne olacaksa olsun diyorumBende dedim ve kızlar 5 yaşındayken oğlum doğdu
Sen kaç yaşındasın zekta ?çokta uzatmak istemiyorum ne olacaksa olsun diyorum
EvetSende ikizlerdin değil mi
Sonra geç kaldığımı farkettimçokta uzatmak istemiyorum ne olacaksa olsun diyorum