Güneşli bir havadaSen ne zaman yapacaksın
Yaşım 40 evliyim çocuklar da var başka bir şey gelmedi aklımakTanışma faslını atmadım ben tanıtsan ya kendini
NerelisinYaşım 40 evliyim çocuklar da var başka bir şey gelmedi aklıma
AğrıNerelisin
Yöreselde ağrıdan da yemek gelir o zaman
Yöresel yemeği var ama onun eti biraz zahmetli hatta Yöreselde katılıp onu yapmayı düşünmüştüm sonra vazgeçmiştimYöreselde ağrıdan da yemek gelir o zaman
Çok beklemeGüneşli bir havadaBu hafta da hep evdeydim
Kaç çocuk varYaşım 40 evliyim çocuklar da var başka bir şey gelmedi aklıma
Bundan sonra beklerizYöresel yemeği var ama onun eti biraz zahmetli hatta Yöreselde katılıp onu yapmayı düşünmüştüm sonra vazgeçmiştim
İnşallahBundan sonra bekleriz
Abdigör köfte mi? Güzel bir yemektiYöresel yemeği var ama onun eti biraz zahmetli hatta Yöreselde katılıp onu yapmayı düşünmüştüm sonra vazgeçmiştim
Evett daha önce yedin miAbdigör köfte mi? Güzel bir yemekti
Evet hatta üşenmeseydim onu da aklımdan geçirmiştim. Ağrılı değilimEvett daha önce yedin mi
Evett aynen öyleEvet hatta üşenmeseydim onu da aklımdan geçirmiştim. Ağrılı değilim
Yemek kursunda yapmıştık. Mide rahatsızlığı olan padişah veya paşa gibi biri için bu yemek yapılmış. Onay da almış yediğinde falan da fistan.
Sende herşeyi bil burcunu da söylemedin seni göz ardı etcemEvet hatta üşenmeseydim onu da aklımdan geçirmiştim. Ağrılı değilim
Yemek kursunda yapmıştık. Mide rahatsızlığı olan padişah veya paşa gibi biri için bu yemek yapılmış. Onay da almış yediğinde falan da fistan.
Biliyorum benim 1 fazlaBende de çok var onlardan