- Konu Sahibi flamingo2754
parasızlıktan evlenemeyen kişilere tavsiyeleriniz nelerdir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben abartıya kaçmazsak borç harç üstesinden gelinebileceğine inanıyorum.
bi hesap yaptım.20 mılyar gerekiyo,bizim gibi ailesinden destek göremeyenler için. evlenmek için cebimizde 20 milyar olmasını beklersek daha cok bekleriz diye düşünüyorum.bi de ilişkimiz 2 yıldır sürüyo.1 senedir nişanlıyız.bankadan kredi çeksek bile halledilir.sonuçta düğünde de para takılacak. onlarla ödenir bi şekilde.böyle oturup da cepte 20 milyar olmasını beklemek çözüm değil,çünkü pyango çıkmadan bu mümkün değil.
ama işte benim nişanlım borca girmeye cesaret etmiyo.sonuçta ölüm mü var sanki.yuvamız mutlu olduktan sonra birbirimizi sevdikten sonra borç batağında olsak ne çıkar.bi şekilde ödenir.ben artık yuvamı kutup cocuk sahibi olmak istiyorum..ama bunları nişanlıma dinletemıyorum..
örneğin otelde değil okul bahçesinde yapabilirz.gelinliğimi tanıdık terziye diktirip parasını daha sonra verelim diye rica ederiz diyorum..
bizim burda köy düğün yemeğini ödünç pişiren tanıdık aşcılar var.onlara da veresiye yaptırıverıriz diyorum.mobilyacı var tanıdık.taksitle 3-4 milyarlık mobilya veriyo.
örneğin gelin arbamızı kendimiz süsleyecez.
kızlar mesela başka ne gibi konularda daha ucuza kaçabiliriz?