Hıc sorma canım zaten stres olmaza belkı kendılıgınden olacak ta ıste elımızde olan bısey degıl sen kac yılık evlısıninşallah inşallah canım ben bu ay baya stres yaptım gerçi sizde de öyle oluyr mu bilmiyorum
Ben 1 yıllık evliyim ama düşün işte her ay neden olmuyor diye stres yapıyorum nasip tabi muhakkak en hayırlı zamanda olacaktır amaHıc sorma canım zaten stres olmaza belkı kendılıgınden olacak ta ıste elımızde olan bısey degıl sen kac yılık evlısın
Ben bı yılı gectı aynı durumdaymısıız hıc korunmadık her ay bu ay olucak o ay olacak derken bı yılı doldurduk hıcbı sorun da yok ama ıste bu ay klomen ve catlatma ıgnesı kullandım bakalım nolacakBen 1 yıllık evliyim ama düşün işte her ay neden olmuyor diye stres yapıyorum nasip tabi muhakkak en hayırlı zamanda olacaktır ama
canım rapor için 2 düşük gerekiyor 3 yıl ewli olman gerekiyor birde yaş kısıtlaması wardı onu hatrlamıyorm.Rapor için 3 kere aşılama gerekiyo benim bildiğim3 kere asilama parasida neredeysr tüp bebeği buluyo sen ne kadar harcadın asilamaya?
canım senin batın ne zaman? benim haftaya ve kasıklarımda çok değişik bir ağrı var sende bir gelişme var mı merak ettimBen bı yılı gectı aynı durumdaymısıız hıc korunmadık her ay bu ay olucak o ay olacak derken bı yılı doldurduk hıcbı sorun da yok ama ıste bu ay klomen ve catlatma ıgnesı kullandım bakalım nolacak
Herhangi bi sorun var mı bakıldı mı? Kan pıhtılaşması falan? Ben kan sulandırıcı kullanmaya başladım 2 aya yakındır. İki kimyasal olunca genetik test yapıldı pıhtılaşmaya meyilli çıktı sonuçlarımGeçen sene martta bebek icin karar verdik Eylül’de hamile olduğumu öğrendim. Kasımda kalp atışları durdu kürtaj oldum. 8 ay geçti Hale’n gebelik olmadı kürtajdan sonra. Acaba doktora mi gitsem aşılama vs icin. Yoksa 4 ay daha bekleyip 1 senenin dolmasını mi bekleyeyim ?
Herhangi bi sorun var mı bakıldı mı? Kan pıhtılaşması falan? Ben kan sulandırıcı kullanmaya başladım 2 aya yakındır. İki kimyasal olunca genetik test yapıldı pıhtılaşmaya meyilli çıktı sonuçlarım
Patoloji değil canım senden kan alıp yapıyolar genetik testini onu yaptırdın mı? Kan pıhtılaşmasından çok duydum kalp atışı duran minikHerhangi bir sorun yok dedi doktor pataloji sonuçlarına. Demir eksikliği vardı sadece Demir ilacı kullanıyorum şimdi.
Beklemek insana cok zor geliyor. 26 yaşındayım 2 sene oldu evleneli. Milletin gelip gelip sormasından usandım artık.
Patoloji değil canım senden kan alıp yapıyolar genetik testini onu yaptırdın mı? Kan pıhtılaşmasından çok duydum kalp atışı duran minikevet birileri sordukça iyice üzülüyo insan ben artık pek kimseyle görüşmüyorum o yüzden kafam rahat olsun en azından diye. Tez vakitte kavuşuruz inşallah evlatlarımıza
Amiin inşallah yaptırabilirsen yaptır bence o testleri de için rahatlar hiç yoktansaHayır öyle bir sey yapmadılar. Doktor ilk dusuklerde gerek duymuyoruz dedi. Allah bir daha o acıları yasatmasın. Tez zamanda hayırla yüzümüzü güldürsün. Uzuuuun uzuuun seneler sağlıkla mutlulukla yavrularımızla yaşayalım.
Amiin inşallah yaptırabilirsen yaptır bence o testleri de için rahatlar hiç yoktansa
Kan pıhtılaşması testi. Tıbbi genetik bölümünde yapılıyo canımne testi diye geçiyor adı ne? 4 ay daha doktora gitmeyi düşünmüyorum. 1 seneyi doldurup öyle gitcem. neyse tedavisi aşılama tüp bebek vs o zaman yaparlar artık herhalde. :/
Merhaba arkadaşlar, size yazmamın üzerinden tam 5 ay geçmiş. Bu arada yaşadıklarımı size anlatmak istedim. Olmayan adetlerim iyice olmamaya aksamaya başladı. Eşim kontrol edildi. Eşimin sperm testine göre hamile kalmam imkansızdı fakat geçmişimde bir dış gebeliğim mevcuttu nasıl imkansız olabilirdi ki.En son haziran ayında histeroskopi yapılmasına karar verildi. Temmuz adetini kontrol et yine aynıysa yapacagız dendi. Neden bilmiyorum ama ben bu işlemden öyle korktum ki hiç olmak istemiyordum. Temmuz oldu adet olmadım test yaptım gebel değildim. Bir sürü para verip özel bir muayenehanesi olan profesöre gittim. Oda aynısını söyledi. Geçmişte gebelik yaşadığım için Eşimin testinin doğru olmadıgını Farklı bir yerde tekrarlamamızı istedi. Yaptık. Alakasız bir sonuç aldık.Eşimde herşey yolundaydı. Tek yolunda olmayan adetlerimdi bunu da histeroskopi yaparak bakacaktık. Adetim 8 gün gecikmişti fakat gebelik testleri negatifti Gün almaya gittim histeroskopi için. İçim içimi yiyordu giderken sağlık ocagında kan verdim yine de sağlama alayım işimi dedim. Doktor bana gün veriyor o sıra da sonucum cıktı. Şaka gibiydi betam 17.42 cıktı hamileydim. Doktorumun dediği gibi cocugun haberi olmadan benim haberim olmuştu ondan tabi dıl gebelik ihtimaline karşı iki gğnde bir kan vermeye başladım herşey yolundaydı.Ve çok şükür şuan 3,5 aylık hamileyim. Umudunuzu hiçbir zaman kaybetmeyin. Ben adet olamadığım bir dönemde hamile kaldım.Operasyon için gğn almaya gittiğimde öğrendim. Üstelik geç döllenmeydi. Sadece dua edin, sabredin...Merhaba Arkadaşlar,
Uzun zamandır bu sitenin takibindeyim,üye olmak bugüne kısmetmiş.
Bende kendimi, daha doğrusu yaşadıklarımı size kısaca özetliyim ve yalnız olmadığınızı benimde olduğumu bilmenizi istedim.
2017 nisan ayında şiddetli karın ağrısı ile hastaneye gittim rahim ağzında yara olduğunu ve bunu dondurmaları gerektiğini söylediler (daha önce doğum yapmadığım için dondurulma işlemi yapıldı,normalde yakılıyormuş buda rahimde yapışıklığa sebep olabiliyormuş). Nitekim donduruldu. Tam da çocuk yapalım artık dediğimiz ayda. 1 ay ilişki, 3 ay çocuk yasaklandı.Derken temmuz oldu ben ovülasyon testleri aldım takip ettim ama ihtimal vermiyordum korunmayı bıraktıgımız ilk ay hamile kalacağıma.Ağustos ayında tatile gittik ve hüsran burada başladı. Meğer hamileymişim bilmediğimiz yerlerde bilmediğimiz doktorlar hastaneler vs kabus gibiydi.Az az kanamam vardı düşük tehlikesi dediler progesteron verdiler yola cıkma dediler mecbur tatilimizi uzattık. Kanamam kesildi 10.gün oldu artık evimizde dönelim dedik yola cıktık. Dağın ortasında bir benzinlikte yaşadığım tam bir kabustu. Bacaklarımdan akmaya başladı. Apar topar oralarda bir hastane bulduk gittik.Kanamam durdu yola devam ettik. Bu arada yol üstünde başka bir hastaneye daha uğramak zorunda kaldık.Ve burda acımasızca yüzümüze söylenen gerçekle yüzleştik. Aslında bu bir DIŞ GEBELİKti. Öğrendiğimin şokuyla ama hala içimdeki umutla İstanbul'a geldik.Kendi doktoruma gittim.Onayladı.Ve tek doz Metotraksat ile gebeliğim sonlandı.Sonrasında 3 ay korun dedi. Adetlerim falanda düzene girdi. Taki Ocak ayına kadar Ocak adetim az geldi dr a gittim senin anlayabilceğin gibi söyliyim yumurtaların kaza yapmış bir sonraki adetinde az gelebilir cok gelebilir erken olur gec olur endişe etme dedi. Şubatta öyle oldu. Martta da 2 gün sürdü adetim.Normalde 4-5 gün olurum.Gelelim bu aya. Yine ovülasyon testi aldım.Takibiyle denedim.Adet olamama daha 11 gün var bakalım sonuç ne gösterecek.
Sevgiyle kalın..
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah :) bazen sabır tükeniyo malesef ben de 14üncü aydayım bi süreden sonra ümitsizlik ister istemez dayanıyo kapıyaMerhaba arkadaşlar, size yazmamın üzerinden tam 5 ay geçmiş. Bu arada yaşadıklarımı size anlatmak istedim. Olmayan adetlerim iyice olmamaya aksamaya başladı. Eşim kontrol edildi. Eşimin sperm testine göre hamile kalmam imkansızdı fakat geçmişimde bir dış gebeliğim mevcuttu nasıl imkansız olabilirdi ki.En son haziran ayında histeroskopi yapılmasına karar verildi. Temmuz adetini kontrol et yine aynıysa yapacagız dendi. Neden bilmiyorum ama ben bu işlemden öyle korktum ki hiç olmak istemiyordum. Temmuz oldu adet olmadım test yaptım gebel değildim. Bir sürü para verip özel bir muayenehanesi olan profesöre gittim. Oda aynısını söyledi. Geçmişte gebelik yaşadığım için Eşimin testinin doğru olmadıgını Farklı bir yerde tekrarlamamızı istedi. Yaptık. Alakasız bir sonuç aldık.Eşimde herşey yolundaydı. Tek yolunda olmayan adetlerimdi bunu da histeroskopi yaparak bakacaktık. Adetim 8 gün gecikmişti fakat gebelik testleri negatifti Gün almaya gittim histeroskopi için. İçim içimi yiyordu giderken sağlık ocagında kan verdim yine de sağlama alayım işimi dedim. Doktor bana gün veriyor o sıra da sonucum cıktı. Şaka gibiydi betam 17.42 cıktı hamileydim. Doktorumun dediği gibi cocugun haberi olmadan benim haberim olmuştu ondan tabi dıl gebelik ihtimaline karşı iki gğnde bir kan vermeye başladım herşey yolundaydı.Ve çok şükür şuan 3,5 aylık hamileyim. Umudunuzu hiçbir zaman kaybetmeyin. Ben adet olamadığım bir dönemde hamile kaldım.Operasyon için gğn almaya gittiğimde öğrendim. Üstelik geç döllenmeydi. Sadece dua edin, sabredin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?