Gebeliğe Hazırlık En az bir yıldır bebek için uğraşanlar buraya!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hıc sorma canım zaten stres olmaza belkı kendılıgınden olacak ta ıste elımızde olan bısey degıl sen kac yılık evlısın
Ben 1 yıllık evliyim ama düşün işte her ay neden olmuyor diye stres yapıyorum nasip tabi muhakkak en hayırlı zamanda olacaktır ama

Ben 1 yıllık evliyim ama düşün işte her ay neden olmuyor diye stres yapıyorum nasip tabi muhakkak en hayırlı zamanda olacaktır ama
Ben bı yılı gectı aynı durumdaymısıız hıc korunmadık her ay bu ay olucak o ay olacak derken bı yılı doldurduk hıcbı sorun da yok ama ıste bu ay klomen ve catlatma ıgnesı kullandım bakalım nolacak

Rapor için 3 kere aşılama gerekiyo benim bildiğim 3 kere asilama parasida neredeysr tüp bebeği buluyo sen ne kadar harcadın asilamaya?
canım rapor için 2 düşük gerekiyor 3 yıl ewli olman gerekiyor birde yaş kısıtlaması wardı onu hatrlamıyorm.

canım senin batın ne zaman? benim haftaya ve kasıklarımda çok değişik bir ağrı var sende bir gelişme var mı merak ettim

Selam kızlar:)
Yine ben geldim. Hüsranla sonuçlanan ovulasyon takibi sonrası ramazanın da araya girmesi ile bu ay yeniden çalışmalara başladık. Dün kontrole gittim. Kist geçmiş, yarın klomen kullanmaya başlıyorum. sabah 1 akşam 2 tane. inafolic combi verdi doktor dün başladım. Glukufen zaten kullanıyorum pek düzenli olmasa da .. Önümüzdeki pazartesi gününe randevumu aldım. Bakalım yumoşlar oluşacak mı? Bu da olmazsa tüp bebeğe geçeceğiz artık .. Hayırlısı.. Kimlerde değişiklik var bakalım

Bende hiç bir değişiklik yok.. psikolojik olarak da dibe batmış durumdayım. Kendime doktor bulmam lazım önce sürekli erteliyorum.

Tek tek hamilelik haberi alıyorum, üstelik bir dolu problemi olan insanlar ama Rabbim ol diyince oluveriyor işte..

Ben de başka bi doktora gittim bu ay tavsiye üzerine bi vitamine başlattı baya kapsamlı bi vitamin bi iki ay daha olmazsa aşılama dedi hepimiz bi an önce alırız inşallah güzel haberleri

Geçen sene martta bebek icin karar verdik Eylül’de hamile olduğumu öğrendim. Kasımda kalp atışları durdu kürtaj oldum. 8 ay geçti Hale’n gebelik olmadı kürtajdan sonra 4 ay yumurta takibi, 1 ay klomen, 1 ay femara kullandım ama bıraktım sonra doktoru olmayınca . Acaba yeniden doktora mi gitsem aşılama vs icin. Yoksa 4 ay daha bekleyip 1 senenin dolmasını mi bekleyeyim ?

Herhangi bi sorun var mı bakıldı mı? Kan pıhtılaşması falan? Ben kan sulandırıcı kullanmaya başladım 2 aya yakındır. İki kimyasal olunca genetik test yapıldı pıhtılaşmaya meyilli çıktı sonuçlarım

Herhangi bir sorun yok dedi doktor pataloji sonuçlarına. Demir eksikliği vardı sadece Demir ilacı kullanıyorum şimdi.
Beklemek insana cok zor geliyor. 26 yaşındayım 2 sene oldu evleneli. Milletin gelip gelip sormasından usandım artık.

Arkadaslar merhaba burda olmam ne kadar doğru olur bilmiyorum bir umut olurum belki size diyerek yaziyorum .

Ben 22 esim 33 yasinda yaklasik 3 senelik evliyim . Evliligimizin basindan bu yana cocuk sahibi olmayi istiyorduk.

Sikintili gunler gecirdik cocuk olmadikca ben kendimden suphe duydum . Acikcasi hastaneye gitmeyi de gozum yemedi esimle hep kavga hep tartisma cocuk olmayisinin sebebi ben olmustum . Ama esimde de bunu zamanla kabul etmis olmazsa da yapacak birsey yok gozuyle bakiyordu.

Tabi ki bende cocuk olmuyor diye kendimi suclamamin yaninda her ay bir beklenti icinde oluyordum . Buna eslik eden cok agir bir is temposu stres ve gece hayati bikmistim artik .
Arastirmalarim da stresin gebelige engel oldugunu ogrendim .
Ve kendimce cozum aramaya basladim ve buldum calistigim iste magza muduruydum once isi biraktim bana zarar veren en buyuk etken asiri derece tukettigim alkolu biraktim . Kayinvalide faktorunden kactim aramadim gitmedim gelmedim anlayacaginiz bna en cok huzur veren seyi yapmaya basladim evimde kendime zaman ayiriyordum .

Gun geldi catti tabiki duzenli âdet olan biriydim en fazla 2 gun gecikirdi . Hep ayin 3 de olurdu. Bu senenin nisan ayinda 3 de olmam gereken adet donemimi 12 de gordum ve 1 gun surmustu . Tabi ki kanamam oldugu icin konduramadim . 26 nisan hastaneye gittim kontrollerde hic birsey cikmadi ve adet sokturucu verdiler ilaci aldim ama kullanmadim . 16 mayista hormon testi icin gittim ve bingo hamileydim tabi yine adet olmamistim ve bende suphe durumu yoktu cunku gecen ay geciktigim icinbu ay duzenin bozuldugunu düşünmüştüm.

Suan hamileyim sukurler olsun insallah bu yazdigim arkadaslara umut olur hic umudunuzu kaybetmeyin suphe duymayin beklemeyin her nasip vaktine esir . Allah sag saglim evlatlar almayi nasip etsin kucagimiza.

Patoloji değil canım senden kan alıp yapıyolar genetik testini onu yaptırdın mı? Kan pıhtılaşmasından çok duydum kalp atışı duran minik evet birileri sordukça iyice üzülüyo insan ben artık pek kimseyle görüşmüyorum o yüzden kafam rahat olsun en azından diye. Tez vakitte kavuşuruz inşallah evlatlarımıza

Hayır öyle bir sey yapmadılar. Doktor ilk dusuklerde gerek duymuyoruz dedi. Allah bir daha o acıları yasatmasın. Tez zamanda hayırla yüzümüzü güldürsün. Uzuuuun uzuuun seneler sağlıkla mutlulukla yavrularımızla yaşayalım.

Amiin inşallah yaptırabilirsen yaptır bence o testleri de için rahatlar hiç yoktansa

Merhaba ben ilk denememi bülent b
Tıraşa yaptırdım negatif oldu eşimde kromozom translokasyonu çıktı şimdi pgt uygulucaz. Bülent beye pgt yaptıran var mı acaba

Merhaba arkadaşlar, size yazmamın üzerinden tam 5 ay geçmiş. Bu arada yaşadıklarımı size anlatmak istedim. Olmayan adetlerim iyice olmamaya aksamaya başladı. Eşim kontrol edildi. Eşimin sperm testine göre hamile kalmam imkansızdı fakat geçmişimde bir dış gebeliğim mevcuttu nasıl imkansız olabilirdi ki.En son haziran ayında histeroskopi yapılmasına karar verildi. Temmuz adetini kontrol et yine aynıysa yapacagız dendi. Neden bilmiyorum ama ben bu işlemden öyle korktum ki hiç olmak istemiyordum. Temmuz oldu adet olmadım test yaptım gebel değildim. Bir sürü para verip özel bir muayenehanesi olan profesöre gittim. Oda aynısını söyledi. Geçmişte gebelik yaşadığım için Eşimin testinin doğru olmadıgını Farklı bir yerde tekrarlamamızı istedi. Yaptık. Alakasız bir sonuç aldık.Eşimde herşey yolundaydı. Tek yolunda olmayan adetlerimdi bunu da histeroskopi yaparak bakacaktık. Adetim 8 gün gecikmişti fakat gebelik testleri negatifti Gün almaya gittim histeroskopi için. İçim içimi yiyordu giderken sağlık ocagında kan verdim yine de sağlama alayım işimi dedim. Doktor bana gün veriyor o sıra da sonucum cıktı. Şaka gibiydi betam 17.42 cıktı hamileydim. Doktorumun dediği gibi cocugun haberi olmadan benim haberim olmuştu ondan tabi dıl gebelik ihtimaline karşı iki gğnde bir kan vermeye başladım herşey yolundaydı.Ve çok şükür şuan 3,5 aylık hamileyim. Umudunuzu hiçbir zaman kaybetmeyin. Ben adet olamadığım bir dönemde hamile kaldım.Operasyon için gğn almaya gittiğimde öğrendim. Üstelik geç döllenmeydi. Sadece dua edin, sabredin...

Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah :) bazen sabır tükeniyo malesef ben de 14üncü aydayım bi süreden sonra ümitsizlik ister istemez dayanıyo kapıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…