Merhaba arkadaşlar,
Forumda gebelik için uğraşan bir çok kişi var. Allah'tan isteyen herkese anneliği nasip etmesini dilerim.
Fakat bildiğiniz gibi süreç uzadıkça farklı sıkıntılar sorunlar da ortaya çıkıyor. Özellikle psikolojik açıdan çok yıpranıyoruz.
Bu başlık altında en az bir yıldır çalışmalara rağmen gebe kalamayan arkadaşlarla dertleşmek, fikir alışverişi yapmak istiyorum.
Ben 2,5 senelik evliyim. İki sene önce bir dış gebelik geçirdim ve sonrasında da korunmadık. Fakat ondan sonra gebelik durumu söz konusu olmadı.
Hormon testlerimiz yapıldı, rahim filmi çekildi, iki ay klomen tedavisi gördüm ama maalesef gebelik oluşmadı.
Umutsuzluğa kapılıp tedaviyi bıraktığım da oldu , amann olmazsa olmasın dediğim de...
Bir çok hamilelik haberi aldım. Üzüldüm. Ağladım... Sıkıldım...
Bazı şeyleri gerçek hayatta dile getiremedim yanlış anlaşılmaktan korktum.. Buradaki arkadaşlarla dertleştim..
Sizin de hikayelerinizi dinlemek, paylaşmak ve fikir alışverişi yapmak istiyorum..
sevgiler...
Bekleyenler listemiz
@feray06 ?
@mesrefff 30Nisan
@bendis2366 30Nisan
@Bade1115 02Mayıs
pawlover 03Mayıs
@kzbnyns 03Mayıs
@Mini_mini 03Mayıs
@gkymc 04Mayıs
@teacheralla 05Mayıs
@Neic 06Mayıs
P pinkglove 20 Mayıs
@Smile_s 20Mayıs
Merhaba canım benı de bu lısteye ekleyebılırsın bende 1,5 yılık evlıyım hıc korunmamıza ragmen hala hamıle kalabılmıs degılım ☹
Canım doktora gıttım rahım fılmı ılk basta cekınım cok ıyı cıktı sonra hormon testı oda ıyı esımden de sprem testı ıstedı o da yaptı onunda ıyı cıkı yanı anlayacagın normal olarak hıcbı sorun yok bu ay klomen tedavısıne basladı doktor adetımın ıkıncı gunu basladım 5 gun boyunca kullandım 25 mayısta da ovıtrelle ıgnesı oldum ıkı yumurta olusmustu bıtanesı doktorun ıstedıgı sevıyeye ulasmıstı 18 mm sjmdı beklmedeyım 13 hazıran adet tarıhım bakalım nolacak ama hıc degısık bı belırtım yok .. sen canım tedavıye basladın mı
Doktora gıtın mı cnm doktor ne dıyor4 yıllık evliyim hiç korunmadim olmuyor
4 yıldır yapmadığım kalmadı görünürde sorun yok 1 başarısız tüp bebek de olmadı artık napacagim bilmiyorumDoktora gıtın mı cnm doktor ne dıyor
Insan daha cok uxuluyor hıcbı sorun olmadı halde hamıle kalamayınca en azından bı sorun olur ınsan onu ıyı etmek ıcın ugrasır amma allah tan umut kesılmez canım ınsallah guzel haberlerını alırız cok stres yapıyoruz bız o yuzden olmuyor herhalde4 yıldır yapmadığım kalmadı görünürde sorun yok 1 başarısız tüp bebek de olmadı artık napacagim bilmiyorum
Benim prolaktin yüksekliği vardı düzeldi. 2 kez kimyasal düşük oldu. Şuan bi sorun da yok ama bakalım c.tesi görüşcem doktorla ona göre bi yol çizerizCanım doktora gıttım rahım fılmı ılk basta cekınım cok ıyı cıktı sonra hormon testı oda ıyı esımden de sprem testı ıstedı o da yaptı onunda ıyı cıkı yanı anlayacagın normal olarak hıcbı sorun yok bu ay klomen tedavısıne basladı doktor adetımın ıkıncı gunu basladım 5 gun boyunca kullandım 25 mayısta da ovıtrelle ıgnesı oldum ıkı yumurta olusmustu bıtanesı doktorun ıstedıgı sevıyeye ulasmıstı 18 mm sjmdı beklmedeyım 13 hazıran adet tarıhım bakalım nolacak ama hıc degısık bı belırtım yok .. sen canım tedavıye basladın mı
Insallah hayırlısı olur canım sen klomen ve ovıtrelle ıgneı kullandın mıBenim prolaktin yüksekliği vardı düzeldi. 2 kez kimyasal düşük oldu. Şuan bi sorun da yok ama bakalım c.tesi görüşcem doktorla ona göre bi yol çizeriz
Hayırlısı olsun soğan suyu denedin mi burda faydasını gören çokpawlover cnm ben pko musum. Bu ay 2m ayım klomende. Bakalım artık ne olacak
Hayır canım prolaktin olduğu için onun normale dönmesini bekledik. Yumurtam gelişiyo benim kendisi ama yine de olmuyoInsallah hayırlısı olur canım sen klomen ve ovıtrelle ıgneı kullandın mı
Olur canım ınsallah allahın ıznıyle allah hepmızı sevındırsın yaaaHayır canım prolaktin olduğu için onun normale dönmesini bekledik. Yumurtam gelişiyo benim kendisi ama yine de olmuyo
Amın canımAmiin tüm evlat gözleyenleri inşallah tez vakitte
Insallah hayırlısı olur canım benımde 17 mm dı doktora gıttıgımde o da bana bı gun sonra catlatma ıgnesını yapmamı soyledı ınsallah tutar hepımızınselam arkadaşlar bende geçen hafta salı günü doktor kontrolüne gittim yumurtamın büyüklüğünün 16 mm olduğunu söyledi perşembe sabahtan vurulmam için çatlatma iğnesi verdi. her gün yumurta 1,5 mm büyüyormuş ve salı günü 16 mm olan yumurta cuma günü 20 mm olacak dedi doktorum. cuma akşamını değerlendirdik. dualarınızı bekliyorum. allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
inşallah inşallah canım ben bu ay baya stres yaptım gerçi sizde de öyle oluyr mu bilmiyorumInsallah hayırlısı olur canım benımde 17 mm dı doktora gıttıgımde o da bana bı gun sonra catlatma ıgnesını yapmamı soyledı ınsallah tutar hepımızın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?