Gebeliğe Hazırlık En az bir yıldır bebek için uğraşanlar buraya!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bu ayı boş geçtim regl olacağım . Umutluydum aslında ama kısmet olmadı.Allahım dünden beri kafayı yiyecek gibi oldum sanki dünya yıkılmış da altında kalmışım gibi..

Çocuk için strese girenlere hem şaşardım hem üzülürdüm. Bilemiyorum ki acaba kınadım istemeden de o yüzden mi başıma geliyor diye düşünüyorum. Yani anlacağınız kendimi suçlamaya devam.

Çok yanlış bir psikoloji içindeyim acilen kendime gelmem lazım.

Liste eski liste güncellemek lazım herkes buralardaysa tabii.

Doktora gitmediniz mi canım? Bi sorun var mı? B Beray75 L Lilyum15
Canım doktora gıttım rahım fılmı ılk basta cekınım cok ıyı cıktı sonra hormon testı oda ıyı esımden de sprem testı ıstedı o da yaptı onunda ıyı cıkı yanı anlayacagın normal olarak hıcbı sorun yok bu ay klomen tedavısıne basladı doktor adetımın ıkıncı gunu basladım 5 gun boyunca kullandım 25 mayısta da ovıtrelle ıgnesı oldum ıkı yumurta olusmustu bıtanesı doktorun ıstedıgı sevıyeye ulasmıstı 18 mm sjmdı beklmedeyım 13 hazıran adet tarıhım bakalım nolacak ama hıc degısık bı belırtım yok .. sen canım tedavıye basladın mı

4 yıldır yapmadığım kalmadı görünürde sorun yok 1 başarısız tüp bebek de olmadı artık napacagim bilmiyorum
Insan daha cok uxuluyor hıcbı sorun olmadı halde hamıle kalamayınca en azından bı sorun olur ınsan onu ıyı etmek ıcın ugrasır amma allah tan umut kesılmez canım ınsallah guzel haberlerını alırız cok stres yapıyoruz bız o yuzden olmuyor herhalde

Benim prolaktin yüksekliği vardı düzeldi. 2 kez kimyasal düşük oldu. Şuan bi sorun da yok ama bakalım c.tesi görüşcem doktorla ona göre bi yol çizeriz

selam arkadaşlar bende geçen hafta salı günü doktor kontrolüne gittim yumurtamın büyüklüğünün 16 mm olduğunu söyledi perşembe sabahtan vurulmam için çatlatma iğnesi verdi. her gün yumurta 1,5 mm büyüyormuş ve salı günü 16 mm olan yumurta cuma günü 20 mm olacak dedi doktorum. cuma akşamını değerlendirdik. dualarınızı bekliyorum. allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Insallah hayırlısı olur canım benımde 17 mm dı doktora gıttıgımde o da bana bı gun sonra catlatma ıgnesını yapmamı soyledı ınsallah tutar hepımızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…