Gebeliğe Hazırlık En az bir yıldır bebek için uğraşanlar buraya!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim sorunum zaten çok negatif olmam sanırım ya... Bakalım hayırlısı olsun, biraz tevekkül etmek lazım. :)

Canım ben de adet olcakmış gibiyim bacaklarıma kramp giriyor kasıklarımda kıpırdanmalar var belim de hafif bi ağrı var ve bunlar adet olacağım zaman oluyor yaa çok moralim bozuk. İnşallah olmam da hamileyimdir

Maleseeff senden alırız inşallah önümüzdeki ay :)
İnşallah hepimiz canım rabbim şu mübarek günlerin hürmetine kabul etsin dualarımızı..benim gittiğim doktorda tüp bebekten yana bakalım nasıl olacak asilamayi önermedi boşa para harcama onun yerine birliktelige devam edin dedi ben bidaki adetimde gidecem ama tüp bebek içinde hazır değilim

Benim de adetime 10 gün var ama bu gun kahverengi lekelenme oldu aynı adet başlangıcında olduğu gibi yerleşme kanaması olma ihtimali var mıdır sizce ilk defa böyle bişey yaşıyorum
Olabilir çünkü yumurta döllendikten 4 gün sonra felan yerleşiyo sonra hcg artmaya başlıyo inşallah öyledir:)

Amin.
Ben de geçen marttan beri istiyorum. Bir sene 3 ay oldu. Bir gebelik geçirdim 6 ay önce kalp atışları durduğundan 9. Haftada kürtajla alındı.
Zamanı gelmedi demek ki beklemedeyiz Hale’n. Her nasip vaktine esirdir derler. Allahım su mübarek günlerde dualarımızı hayırlısıyla Kabul etsin. Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere.
Üzülme..
insanız aklımıza neler gelip geciyor. Allah korusun kötü düşünceler nelere sebep olabilir.. hasbünallah cek bol bol. Dua et canim. En güzel rahatlama sekli dua..

Evet çoğu aşılamayı vakit kaybı görüyo. Kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yap canım zor bi süreç tam olarak hazır hissettiğinde daha verimli olur bence. Hayırlı vakitte hayırlı evlatlar nasip olur inşallah

Bende de durum aynı ama gebelik varsa da aynı şeyler olabiliyor canım. Adet tarihin ne zaman

Kendi kendimi telkin etmeye çalışıyorum bol bol dua ediyorum. Bir de dediğim gibi Tevekkül etmeye çalışıyorum. İnsanız işte istediğimiz hemen olmayınca çocuk gibi küsüyoruz.

Aslında bu kadar umutsuz olacak da bişey yok halimde çok şükür. Önce bu paikolojiyi atmam lazım. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Üzüldüm canım ( biraz bekle istersen ilaçlar bi vücudundan atılsın tamamen öyle başla hazır hissediyo musun kendini? Aceleye getirme
kendimi hiç hazır hissetmiyordum zaten canım bu ay, kistim oluşmuş bu ay soğan kürü ve doğal ilaçlar kullanacağım önümüzdeki ay başlayacak süreç inşallah. bu arada araştırma yapacağım rapor için falan

Rapor için 3 kere aşılama gerekiyo benim bildiğim 3 kere asilama parasida neredeysr tüp bebeği buluyo sen ne kadar harcadın asilamaya?

Amin Amin. Ah bi kafamızdan tamamen çıkartsak ben inanıyorum olacak ama kendi kendimize yok yere stres yapıp sorun çıkartıyoruz. inşallah önümüzdeki ay düşünmemeye çalışsam. aslında bu ay ilk 20 gün aklıma getirmedim pek düşünmedim ama adete bir hafta kala acaba acaba ???? diye aklımı kurcalamaya başladı. :/ insan düşüncesine engel olamıyor ne yazık.

Merhaba
Bende 3 senedir uğraşıyorum. Hiç gebelik oluşmadı.Çok yoruldum. Herkes hamile çevremde nerdeyse. Allah kucaklarına almak nasip etsin kıskanmıyorum ama özeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…