Neden yerleşme kanaması olmasın canım belki de öyledir. İyi düşün iyi olsun kuzum
Bakalım yarın da geçmezse cumartesi hastaneye giderim biraz fazlalaştı rengi de iyice koyulasti çok hafif ağrım da var
Neden yerleşme kanaması olmasın canım belki de öyledir. İyi düşün iyi olsun kuzum
Benim sorunum zaten çok negatif olmam sanırım ya... Bakalım hayırlısı olsun, biraz tevekkül etmek lazım. :)
İnşallah hepimiz canım rabbim şu mübarek günlerin hürmetine kabul etsin dualarımızı..benim gittiğim doktorda tüp bebekten yana bakalım nasıl olacak asilamayi önermedi boşa para harcama onun yerine birliktelige devam edin dedi ben bidaki adetimde gidecem ama tüp bebek içinde hazır değilimMaleseeff senden alırız inşallah önümüzdeki ay :)
Olabilir çünkü yumurta döllendikten 4 gün sonra felan yerleşiyo sonra hcg artmaya başlıyo inşallah öyledir:)Benim de adetime 10 gün var ama bu gun kahverengi lekelenme oldu aynı adet başlangıcında olduğu gibi yerleşme kanaması olma ihtimali var mıdır sizce ilk defa böyle bişey yaşıyorum
Üzüldüm canımaşılamam negatif oldu kızlar 12. günde hastalandım. rabbim isteyen herkese nasib etsin bana tüp yolları göründü..
Klomen felan kullanmiş mıydın bu arada? Kist felan olmasındaBakalım yarın da geçmezse cumartesi hastaneye giderim biraz fazlalaştı rengi de iyice koyulasti çok hafif ağrım da var
Merhaba bende tam 1 yıldır uğraşıyorum. İlk dış gebelik geçirdim. Peşine kist için ameliyat oldum 2 ay önce yine hamile kaldım ama 6 haftalık düşük oldu.
Bu ay yeniden denedim. Biraz da buruğum sanki hiç olmayacak gibi geliyor. Ne kadar kendimi teskin etmeye çalışsam da hele etraftan bi gebelik haberi alınca içim eziliyor.
Rabbim aratmasın bunaltmasın inşallah
Klomen felan kullanmiş mıydın bu arada? Kist felan olmasında
Evet çoğu aşılamayı vakit kaybı görüyo. Kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yap canım zor bi süreç tam olarak hazır hissettiğinde daha verimli olur bence. Hayırlı vakitte hayırlı evlatlar nasip olur inşallahİnşallah hepimiz canım rabbim şu mübarek günlerin hürmetine kabul etsin dualarımızı..benim gittiğim doktorda tüp bebekten yana bakalım nasıl olacak asilamayi önermedi boşa para harcama onun yerine birliktelige devam edin dedi ben bidaki adetimde gidecem ama tüp bebek içinde hazır değilim
Canım ben de adet olcakmış gibiyim bacaklarıma kramp giriyor kasıklarımda kıpırdanmalar var belim de hafif bi ağrı var ve bunlar adet olacağım zaman oluyor yaa çok moralim bozuk. İnşallah olmam da hamileyimdir
Amin.
Ben de geçen marttan beri istiyorum. Bir sene 3 ay oldu. Bir gebelik geçirdim 6 ay önce kalp atışları durduğundan 9. Haftada kürtajla alındı.
Zamanı gelmedi demek ki beklemedeyiz Hale’n. Her nasip vaktine esirdir derler. Allahım su mübarek günlerde dualarımızı hayırlısıyla Kabul etsin. Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere.
Üzülme..
insanız aklımıza neler gelip geciyor. Allah korusun kötü düşünceler nelere sebep olabilir.. hasbünallah cek bol bol. Dua et canim. En güzel rahatlama sekli dua..
kendimi hiç hazır hissetmiyordum zaten canım bu ay, kistim oluşmuş bu ay soğan kürü ve doğal ilaçlar kullanacağım önümüzdeki ay başlayacak süreç inşallah. bu arada araştırma yapacağım rapor için falanÜzüldüm canım( biraz bekle istersen ilaçlar bi vücudundan atılsın tamamen öyle başla hazır hissediyo musun kendini? Aceleye getirme
Ooo hemen git canım doktora o zaman beklemeGeçen ay kullanmıştım adetin 3. Gunu kontrole gitmem gerekiyordu ama gitmedim belki de kisttendir
Rapor için 3 kere aşılama gerekiyo benim bildiğimkendimi hiç hazır hissetmiyordum zaten canım bu ay, kistim oluşmuş bu ay soğan kürü ve doğal ilaçlar kullanacağım önümüzdeki ay başlayacak süreç inşallah. bu arada araştırma yapacağım rapor için falan
Ooo hemen git canım doktora o zaman bekleme
Kendi kendimi telkin etmeye çalışıyorum bol bol dua ediyorum. Bir de dediğim gibi Tevekkül etmeye çalışıyorum. İnsanız işte istediğimiz hemen olmayınca çocuk gibi küsüyoruz.
Aslında bu kadar umutsuz olacak da bişey yok halimde çok şükür. Önce bu paikolojiyi atmam lazım. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?