Gebeliğe Hazırlık En az bir yıldır bebek için uğraşanlar buraya!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Benim de 5. Günüm bugün bekliyorum bakalım. Kasık batması bende de var ara sıra ve zorlandığım zaman sancılar oluyor. Adetime yakın oluyormuydu hiç dikkat etmemiştim bilmiyorum ama göğüs hassasiyetim de var ben crinone jel kullandığım için ona yoruyorum bu göğüs ağrısını hiç de ümidim yok ama inşallah şaşırtır beni

İnşallah canım.. jel falan hiç bilmiyorum birşey vermedi bana. Ama zaten erkenden de belirti aramak ne bilim zor kuzu 5gunlukse mesela neyi anlayacağız ki ya da 10ne bilim akışına bırakmaya çalışıyorum

İnşallah canım.. jel falan hiç bilmiyorum birşey vermedi bana. Ama zaten erkenden de belirti aramak ne bilim zor kuzu 5gunlukse mesela neyi anlayacağız ki ya da 10ne bilim akışına bırakmaya çalışıyorum

Haklısın aslında biraz da biz olsun istediğimiz için herşeyi ona yoruyoruz hakkımızda hayırlısı olur inşallah

Canim inşallah mutlu sona ulaşırsın:) valla çok iyi yapmışsın diyodun gidip başlayacam diye..ben sizle konustuktan sonra 2. Adetimide gördüm 3. Ye artık doktor yolu
İnşallah git canım biryerden başlamak gerekiyor bekle bekle çözüm değil ki. 11.günümdü bugün canım bekliyorum henüz test yapmadım.

Benim de adetime 10 gün var ama bu gun kahverengi lekelenme oldu aynı adet başlangıcında olduğu gibi yerleşme kanaması olma ihtimali var mıdır sizce ilk defa böyle bişey yaşıyorum

aşılamam negatif oldu kızlar 12. günde hastalandım. rabbim isteyen herkese nasib etsin bana tüp yolları göründü..

Benim de adetime 10 gün var ama bu gun kahverengi lekelenme oldu aynı adet başlangıcında olduğu gibi yerleşme kanaması olma ihtimali var mıdır sizce ilk defa böyle bişey yaşıyorum
canım az takip et ? kanama gelirse zaten adetsin, ama inşallah gelmez de gebelik yerleşmesidir.

aşılamam negatif oldu kızlar 12. günde hastalandım. rabbim isteyen herkese nasib etsin bana tüp yolları göründü..
Canım çok geçmiş olsun. Doktorların büyük bi kısmı zaten aşılamayı vakit kaybı olarak görüyo direk tüp öneriyolar. İnşallah tez vakitte güzel sonuçlarını duyarız

Kırmızıya dönmezse yerleşmedir. İnşallah yerleşmedir canım Rabbim gönlüne göre versin

Canım çok geçmiş olsun. Doktorların büyük bi kısmı zaten aşılamayı vakit kaybı olarak görüyo direk tüp öneriyolar. İnşallah tez vakitte güzel sonuçlarını duyarız
amin Allah razı olsun canım..

Merhaba bende tam 1 yıldır uğraşıyorum. İlk dış gebelik geçirdim. Peşine kist için ameliyat oldum 2 ay önce yine hamile kaldım ama 6 haftalık düşük oldu.

Bu ay yeniden denedim. Biraz da buruğum sanki hiç olmayacak gibi geliyor. Ne kadar kendimi teskin etmeye çalışsam da hele etraftan bi gebelik haberi alınca içim eziliyor.

Rabbim aratmasın bunaltmasın inşallah

Amiin canımm. Hiç öyle düşünme iyi düşün iyi olsun psikolojik olarak kendi hazır hisset bu çok önemli olumsuzlukla başlama sakın allahtan da ümidini kesme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…