Bugün asilamamin 8.günü canım goguslerimde ağrı var gerçi o adete yakıyakında oluyor bende ama , Arada kasaiklarimda batmalar oluyor canım ve beyaz akıttım var ara ara bakalım bekliyorum tabi bunlar varsa belirti sayılacak yoksa benim hüsnü kuruntum :)
Benim de 5. Günüm bugün bekliyorum bakalım. Kasık batması bende de var ara sıra ve zorlandığım zaman sancılar oluyor. Adetime yakın oluyormuydu hiç dikkat etmemiştim bilmiyorum ama göğüs hassasiyetim de var ben crinone jel kullandığım için ona yoruyorum bu göğüs ağrısını hiç de ümidim yok ama inşallah şaşırtır beni
İnşallah canım.. jel falan hiç bilmiyorum birşey vermedi bana. Ama zaten erkenden de belirti aramak ne bilim zor kuzu 5gunlukse mesela neyi anlayacağız ki ya da 10ne bilim akışına bırakmaya çalışıyorum
Amin canım güzel haberler alırız inşallah :)Haklısın aslında biraz da biz olsun istediğimiz için herşeyi ona yoruyoruz hakkımızda hayırlısı olur inşallah
Bende adet oldum yine ramazandan sonra gidip başlayacam aşılama veya tüp bebek bakalım hayırlısı..Kimse yok muuu
Ne yaptınız nasil gidiyor
Canim inşallah mutlu sona ulaşırsın:) valla çok iyi yapmışsın diyodun gidip başlayacam diye..ben sizle konustuktan sonra 2. Adetimide gördüm 3. Ye artık doktor yoluBen aaşılamamı oldum canım 6.günüm bekliyorum sen ne yaptın ?
Maleseeff senden alırız inşallah önümüzdeki ay :)Kimselerde kalmamış burada nerelere gittiniz kızlar yok mu güzel haberi olan:)
İnşallah git canım biryerden başlamak gerekiyor bekle bekle çözüm değil ki. 11.günümdü bugün canım bekliyorum henüz test yapmadım.Canim inşallah mutlu sona ulaşırsın:) valla çok iyi yapmışsın diyodun gidip başlayacam diye..ben sizle konustuktan sonra 2. Adetimide gördüm 3. Ye artık doktor yolu
canım az takip et ? kanama gelirse zaten adetsin, ama inşallah gelmez de gebelik yerleşmesidir.Benim de adetime 10 gün var ama bu gun kahverengi lekelenme oldu aynı adet başlangıcında olduğu gibi yerleşme kanaması olma ihtimali var mıdır sizce ilk defa böyle bişey yaşıyorum
Canım çok geçmiş olsun. Doktorların büyük bi kısmı zaten aşılamayı vakit kaybı olarak görüyo direk tüp öneriyolar. İnşallah tez vakitte güzel sonuçlarını duyarızaşılamam negatif oldu kızlar 12. günde hastalandım. rabbim isteyen herkese nasib etsin bana tüp yolları göründü..
Kırmızıya dönmezse yerleşmedir. İnşallah yerleşmedir canım Rabbim gönlüne göre versinBenim de adetime 10 gün var ama bu gun kahverengi lekelenme oldu aynı adet başlangıcında olduğu gibi yerleşme kanaması olma ihtimali var mıdır sizce ilk defa böyle bişey yaşıyorum
amin Allah razı olsun canım..Canım çok geçmiş olsun. Doktorların büyük bi kısmı zaten aşılamayı vakit kaybı olarak görüyo direk tüp öneriyolar. İnşallah tez vakitte güzel sonuçlarını duyarız
Benim de adetime 10 gün var ama bu gun kahverengi lekelenme oldu aynı adet başlangıcında olduğu gibi yerleşme kanaması olma ihtimali var mıdır sizce ilk defa böyle bişey yaşıyorum
Canım noldu devam mı ediyor yoksa kesildi mi ?
Merhaba bende tam 1 yıldır uğraşıyorum. İlk dış gebelik geçirdim. Peşine kist için ameliyat oldum 2 ay önce yine hamile kaldım ama 6 haftalık düşük oldu.
Bu ay yeniden denedim. Biraz da buruğum sanki hiç olmayacak gibi geliyor. Ne kadar kendimi teskin etmeye çalışsam da hele etraftan bi gebelik haberi alınca içim eziliyor.
Rabbim aratmasın bunaltmasın inşallah
Sonrasında biraz daha oldu ama şimdi kesildi adetime daha 12 13 gün varmış yerleşme kanaması değildir ağrım da yok anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?