en avantajlı kredi kartı hangisi?

filtrekahve

kötü söz, kötü göz ırak olsun.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2012
1.416
38
88
bayanlar 2 tane kredi kartımız var eşimle. bir tanesi axess, diğeri de net üzerinden alışverişler için limiti kısıtlı olan world card. önceleri ben yüksek limitli world kartını kullanıyordum. atmden para yatırırken bile puan kazandırıyordu. ancak artık çoğu banka kanun gereği yapmamasına rağmen, yapı kredi inatla kart ücreti istiyor. ödemezseniz, biriken puanların hepsini her ay sıfırlıyor. axess deseniz, mesela akbank postundan 430 liralık tek çekim alışveriş yapıyoruz, biriken parapuan 43 kuruş. ayıp ama yani.
şimdi eşimle axessi bırakıp başka bir kredi kartı almayı düşünüyoruz. sizce en avantajlı kart hangisi? kullandığınız kredi kartını neyi için kullanıyorsunuz? yardımcı olursanız sevinirim.

hadi ama hanımlar... yardımcı olun, bayan=alışveriş iken ve bu kadar bayan bir aradayken, neden kimse yardımcı olmuyor:53:

Ben de Axess kullaniyorum. çok memnunum bir de maximum iyi iş bankasının

world kart berbat diyorum kullandım kapattırdım, Fish asla ama asla almayın berbat fena faizi var

axessten memnun değiliz biz işte, çok az parapuan kazandırıyor. hem de akbank postundan çekilmesine rağmen. gerçi çoğu yerde akbank postu olmayabiliyor.

bende bugüne kadar world,finans hepsini denedim şu an elimizde flexi ve bonus kart var
flexinin limiti yüksek diye kapatmıyorum kesinlikle bonus kartı öneririm
çabucak bonuslar birikiyor,her yerde geçiyor bol kampanyalı
:34:

bende bi hafta önce axess e başvurdum keşke bu konuyu daha önce açsaydın geç kaldım :43:

Maximum kullanıyoruz 3 senedir, bir de hsbc nin kredi kartı olan Campuscard ı. Maximum çok iyi, bayağı maxipuan birikti içeride kullanmaya kıyamıyoruz az daha biriksin diye bekliyoruz.:1: Böyle biz beklerken bu şaşkınlar kullanmıyor diye maxipuanlarımızı sıfırlamasalar bari.:27:

İnternet üzerinden alışveriş yapıyorsanız Axess çok avantajlı. Peşin fiyatına 12 taksit yapıyor.
Garanti Bonus ve Card Finans da avantajlı olabilir.

büyük ihtimal garantinin bonusuna geçicez gibi.
bir arkadaşımız netten alışveriş için axess ideal demiş, aman arkadaşım limiti yüksek olan kartını kullanma nette, ne olur ne olmaz. gittigidiyor mesela güvenilir bir site ama her gün bir hacker doğuyor :27: düşük limitli birkartla net alışverişi yapıyorum.

Back