- Emoji Skoru
- 507
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi gulayse6378
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
23 ünde yumurta en üst seviyede 24ü catlamış bence.çatlayınca silikleşiyoEki Görüntüle 2025756 nedir neyin nesidir yumurtladim mi naptim kizlar yardim .........
Tesekkur ederim cevabin icin canim. Ben 22 i degerlendirmistim 23 ü degerlendiremedim bide 24 ü yani dünü degerlendirdim acaba catlamaya yetistim mi yaa23 ünde yumurta en üst seviyede 24ü catlamış bence.çatlayınca silikleşiyo
Tesekkur ederim cevabin icin canim. Ben 22 i degerlendirmistim 23 ü degerlendiremedim bide 24 ü yani dünü degerlendirdim acaba catlamaya yetistim mi yaa23 ünde yumurta en üst seviyede 24ü catlamış bence.çatlayınca silikleşiyo
aynı şeyi bende bu ay yaptım tam zamanınde fire verdim ama tuıtmustur diye ümit ediyorum.çatlama günü oldu benimde ilişkiTesekkur ederim cevabin icin canim. Ben 22 i degerlendirmistim 23 ü degerlendiremedim bide 24 ü yani dünü degerlendirdim acaba catlamaya yetistim mi yaa
en iyisini yapmışsın, bir gün öncesi ve sonrası en mantıklısı :) hadi inş hayırlısı bence de 23 temmuz yumurtlama görünüyorTesekkur ederim cevabin icin canim. Ben 22 i degerlendirmistim 23 ü degerlendiremedim bide 24 ü yani dünü degerlendirdim acaba catlamaya yetistim mi yaa
Ayy insallah dogrusunu yapmisimdir kuzum ☺ emin olamama durumu çok kötü yaaen iyisini yapmışsın, bir gün öncesi ve sonrası en mantıklısı :) hadi inş hayırlısı bence de 23 temmuz yumurtlama görünüyor
Ayy insallah dicem ama pek sanmiyorum kuzum nedense benim hic umudum yok yineAynen canm dediğim gbi 16.günhayırlı haberleri alırız inşş
Al bendende okadar :) ama yanılırız umarım sağlıklı bebekler verir Allahım inşşAyy insallah dicem ama pek sanmiyorum kuzum nedense benim hic umudum yok yine![]()
Insallahhhhhhhhhh caniimm insallahhhhhh :)Al bendende okadar :) ama yanılırız umarım sağlıklı bebekler verir Allahım inşş