• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık En acilinden cevap istiyorum kızlar.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gulayse6378

Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
507
Puanlar
23
Screenshot_20170725-141853.png
nedir neyin nesidir yumurtladim mi naptim kizlar yardim .........

23 ünde yumurta en üst seviyede 24ü catlamış bence.çatlayınca silikleşiyo
Tesekkur ederim cevabin icin canim. Ben 22 i degerlendirmistim 23 ü degerlendiremedim bide 24 ü yani dünü degerlendirdim acaba catlamaya yetistim mi yaa

23 ünde yumurta en üst seviyede 24ü catlamış bence.çatlayınca silikleşiyo
Tesekkur ederim cevabin icin canim. Ben 22 i degerlendirmistim 23 ü degerlendiremedim bide 24 ü yani dünü degerlendirdim acaba catlamaya yetistim mi yaa

aynı şeyi bende bu ay yaptım tam zamanınde fire verdim ama tuıtmustur diye ümit ediyorum.çatlama günü oldu benimde ilişki

Insallah tutmustur canim senin ne zamqn oldu yumurtlama bat ne zaman. Ben şundan dolayi emin olamiyorum testleri erken saatte yapiyorum iliski hep gece oluyo. Aman bende bu sans varken ben 1 dakika arayla kacirmisimdir :D

en iyisini yapmışsın, bir gün öncesi ve sonrası en mantıklısı :) hadi inş hayırlısı bence de 23 temmuz yumurtlama görünüyor

Aynen canm dediğim gbi 16.gün ;) hayırlı haberleri alırız inşş

Back