- 7 Mart 2019
- 2.972
- 1.470
- 133
- 32
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
Zaten karışan insanlar ayrı sinir bozucuBenim bebeklerim tutmadı memeyi, 8 aylık doğmuşlardı. Birkaç gün zorladım, olmadı. Sarılık oldular açlıktan, mamaya döndük. Açıkçası bana zulüm gibi geliyordu memeyi tutturup emzirmeye çalışmak. Lohusa depresyonu da yaşadım, belki ondandır, belki direkt emselerdi daha farklı hissederdim bilmiyorum ama ben istememiştim hiç. Sütümü sağıp veriyordum, çok sık uyanıyorlardı bu defa. 50 gün sonunda sütüm çok azalmıştı, kendi irademle sağmayı bırakmıştım.
Bu arada benim tepemde “gelin emziremediğinden sarılık oldular” diye telefonda millete anlatan kaynana vardı. İnat etmiş de olabilirim.
Az önce öyle bi video izledim tam daBana da çok tuaf geliyordu hamileyken ama emzirmeye başlayınca hele memeye gömülüp cuk cuk emmesi doydugunu bilmek harika şuan çok seviyorum
Saldım çayıra oluyo demekki sonra amaan diyorsunBenim ablamda kadınlar arasında o kadar alışmıştı ki artık çıkarıp emziriyodu çocuğu hepimiz garipsiyoduk
Valla o durumda çekinme fırsatın olmuyo galiba, görümcem falan pata küte yanımda emzirdiler hep. Ablam yemek sofrasında kadınların yanında emzirdi, araba hareket halindeyken arka koltukta emzirdi. Yani alıştım ben artık meme görmeyeSaldım çayıra oluyo demekki sonra amaan diyorsungeçen bi yakınımız doğum yaptı bebeği emziriyor yanında 3-4 kişi bizde hayırlı olsun demek için aramıştık çevirdi gösteriyor emzirirken annemden bile çekinirm galiba ben ya bilmiyorum
Şuan emzirirken yazıyorum, bana kalırsa dünyanın en mucizevi şeyi budur. Kızımla aramdaki önemli bağlardan birisi olduğunu düşünüyorumDaha doğum yapmadım daha bilgi amaçlı videolar vs izliyorum okuyorum vs ama emzirmek bana çook tuhaf geliyor çok garip sevmesem bile emdiği kadar emzircem o ayrı kesmeyi düşünmüyorum ama kendimi düşününce bile çok garip hissediyorum çok tuhaf bişeyyaşadıgımda ne hissederim sever miyim sevmez miyim bilmiyorum tabi sadece merak ettim sizlerde de aynısı oldu mu
Yok emzirmeyi düşünüyorum düşünmüyor değilim zaten sadece garip geliyorÇok zor bir süreç evet benimki de memeyi alana kadar ağlıyor ama biraz meme birazda sağıp veriyorum öyle geçiyor çünkü bir şekilde en az 6 ay o sütü alması gerek bebeklerimizin iyiliği için ama memeyi kaptıktan sonra rahatlama geliyor bebişe sen de rahatlıyorsun doğal olarak ve böyle bağda oluşuren kötü göğsünde yatır emzirmesen bile
Alışırsın merak etme o zamanYok emzirmeyi düşünüyorum düşünmüyor değilim zaten sadece garip geliyor
Bekarki ben anne olduktan sonraki beni gorse diz coker tevbe ederDaha doğum yapmadım daha bilgi amaçlı videolar vs izliyorum okuyorum vs ama emzirmek bana çook tuhaf geliyor çok garip sevmesem bile emdiği kadar emzircem o ayrı kesmeyi düşünmüyorum ama kendimi düşününce bile çok garip hissediyorum çok tuhaf bişeyyaşadıgımda ne hissederim sever miyim sevmez miyim bilmiyorum tabi sadece merak ettim sizlerde de aynısı oldu mu
Ben sevmemistim. Baya ugrastim emzirmeye devam etmek icin ama mental olarak benlik bir sey degildiDaha doğum yapmadım daha bilgi amaçlı videolar vs izliyorum okuyorum vs ama emzirmek bana çook tuhaf geliyor çok garip sevmesem bile emdiği kadar emzircem o ayrı kesmeyi düşünmüyorum ama kendimi düşününce bile çok garip hissediyorum çok tuhaf bişeyyaşadıgımda ne hissederim sever miyim sevmez miyim bilmiyorum tabi sadece merak ettim sizlerde de aynısı oldu mu
Şu an emzirirken yazıyorum emzirmeyi sevmiyorum. Sosyal medyadaki o gülümseyen anne bebek görselleri gerçeklikten uzak geliyorDaha doğum yapmadım daha bilgi amaçlı videolar vs izliyorum okuyorum vs ama emzirmek bana çook tuhaf geliyor çok garip sevmesem bile emdiği kadar emzircem o ayrı kesmeyi düşünmüyorum ama kendimi düşününce bile çok garip hissediyorum çok tuhaf bişeyyaşadıgımda ne hissederim sever miyim sevmez miyim bilmiyorum tabi sadece merak ettim sizlerde de aynısı oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?