Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlgili tüm videqolaeı izledim. Yok beceremiyorumMerhaba güzel anne,
Bebeğiniz ile geçireceğiz güzel günler diliyorum. Ben Dilruba Demirezer'in videolarını izleyerek öğrendim. Gerisini zaten bir şekilde bebek hallediyor.
Siz stres yapmayın ve biberon kullanmayın yeter. Ayrıca gümüş kapak ve organik meme ucu kremlerinden mutlaka alınız.ww
Neler deniyorum.. Yok öğrenemedim.Bana dimdik oturup emzirmek çok zor gelmişti. Beceremiyordum,ister istemez bebeğin üstüne eğiliyordum. Herkes de ısrarla dik dur diye uyariyordu beni. Emzirme yastigiyla denedim o da hiç olmadı,sevemedim. En son en rahat olacağım pozisyonu tesadüfen buldum. Ayaklarımı düz uzatabilecegim bir yere oturuyorum ve bir bacağımı kendime doğru çekip o bacağımı bebeğe daha doğrusu koluma destek yapıyorum çok rahat oluyor. Bebek memeyle tam hizalaniyor ve kendisi rahatlıkla memeyi tutuyor. Dışarda falan emzirmek o pozisyona alıştığım için zor oluyor evet ama yenidogandaki o neresinden tutacağınızı bilemediginiz dönem geçince o da halloluyor. Çok geçici bir dönem ve çok normal bir süreç endişe etmeyin. Allah analı babalı büyütsün.
Evet zaten onunla görüştük aslında. Sorun bende diye düşünüyorum artık.Kizimda ilk gunler kafasi kaysa duzeltemiyordum, zamanla oluyor. Ben yan yatarak emzirmeyi kolay bulmustum boyun agrilarindan sonra..
Ikizlerim olunca tandem emzirmeyi ogrenmem gerekti emzirmedanismaniNihal'i tavsiye ederim Gazi Uni. Hastanesinde emzirme merkezinde calisiyor. Cok memnun kaldim, gunde 2 kez mama destegi ile ikizleri kolaylikla 26ay emzirdim :))
Sorun yok, hele sizde hic yok ... inanin bunlar icgudusel falan degil sadece alternatif pozisyonlari denemekte fayda varEvet zaten onunla görüştük aslında. Sorun bende diye düşünüyorum artık.
Üzülmeyin lütfen bende beceremedim ve kızım 3 aylık şuan emmiyor maalesef bende biberon ile verdim sütümü ve bebeğim memeyi reddetti çok uğraştım ama dönmüyor da biberon kullanmayın ve asla ve asla silikon uca bulaşmayın yeterli diye düşünüyorum bunun için bi emzirme eğitimi alabilirsinizYa sinir harbi yaşıyorum.. Emziremediğim için suçlu hissediyorum. Psikolojik olarak çok zorluyor. İlk çocuk, henüz 8 günlük. Sürekli sağdığım sütle takviye ediyorum. Şu an yazarken de ağliyorum mesela
Herkes için mi zor bu kadar bir ben mi beceremiyorum diye düşünüyorum