Bebek Beslenmesi emzirmeyi kessem iştahı açılır mı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

zencefil16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2012
291
153
103
Bursa
arkadaşlar 17 aylık oğlum var yemek tabağını görünce ağlamaya başlıyor. hala emziriyorum acaba bu kadar iştahsız olması buna bağlı olabilir mi? emzirmeyi kesince bebeğinizin iştahı arttı mı?

aynı seyı ben de merak ediyorum doğrusu. ben artık gunduz emzırmeyı bıraktırmaya çalışıyorum belkı bıraz düzelir iştahı

ben emzirmeyi keseli 15 gün oldu.yemesi iki kat arttı diyebilirim .zaten iştahsız bir bebek değildi herşeyi yerdi maşalllah..şimdi ağzı hiç boş kalmıyor,meyve kemiriyor sürekli..çok şükür ..darısı sizlere inşallah..

inşaallah bizimkiler de aynı olur. oğlum sebze falan hayatta yemez zaten aynı şeylerle beslenir durur. artık hiç bişey yemez oldu su çiçeği çıkaıyo bu durumda kesemem ama iyileştikten sonra aynı şekilde devam ederse kescem galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…