• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi emzirmeyi kesmek zorundayım nasıl başara bilirim lft yardım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozme
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ozme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2008
16
1
86
39
Ankara
bebeğim 15 aylık ve sadece emiyor ayriyeten süt içiremiyorum ....ilaç kulanmak zorundayım ve memeden kesmem lazım ama bunu nasıl yapacamı hiç bilmiyorum nolursunuz yardım edin geceleride hep memem azında ...emeyi kesik süte nasıl alıştıracam ????

bebeğim 15 aylık ve sadece emiyor ayriyeten süt içiremiyorum ....ilaç kulanmak zorundayım ve memeden kesmem lazım ama bunu nasıl yapacamı hiç bilmiyorum nolursunuz yardım edin geceleride hep memem azında ...emeyi kesik süte nasıl alıştıracam ????

merhaba canim,ben kizimi 1 yasinda sutten kestim.benimde senin bebegin gibi 24 saat her firsatta emiyordu.ve biberon ve emzikten hic hoslanmiyordu.bir gun aksam gogsume salca surdum bir kez emmek istedi bidahada acmadi.ama o gece bayagi bi agladi biberonu almadi.ama ertesi sabah biraz biberonla icti,2.ve 3. daha iyi oldu.4.gun hic bi sorunumuz kalmamisti cok sukur.zaten doktorda soylemisti 3 gun zorlanirsin diye oylede oldu.umarim sende basarirsin.kolay gelsin sanaopuyorumnanaktan

salçanın yanı sıra birde cok az miktarda suyun içine hem şeker hemde tuz atıp kaynatıp onu gögüs ucuna sürerek bıraktırabiliyor.cevremde deneyen ve bıraktıran çok kişi oldu bu şekilde.

ya benimde kesmem lazım benim kızım da 1 yaşında.aynen 24 saat meme ağzında ve çok zayıf sütüm yaramıyor galiba napcam bilmiomm.

cevablar için teşekür ederim arkadaşlar aslında bana kalsa 2 yaşına kadar emzirmek isterim ama malesef ilaç kulamam lazım ve daha halan başlıyamadım ama salça yöntemini denicem kesinlikle geceleri napacam bilmiyorum sürekli uyanıyor bende hemen azına mememi veriyom allah yardımcımız olur inşallah

aynı benmki gbi ozme vala benmde 15 aylık oğlum kesmeyi dşnyom çnki her dkemyo bşy yemyo zayflıyo nasl yapcam blmyorum bberonda almıyo inek sütüde inş kesnce alışır

aynı dertten muzdaribim..biraz kötü bir yöntem ama acı biber sürdüm gögsüme işe yarayacak gibi..bir iki kez ememk istedi verdim..sonra geri kaçtı..şimdi gel kızım meme vereyim diyorum geri kaçıyor..hiç istemezdim 15 aydan kesmeyi 2 yaşına kadar emsin istiyrodum ama artık dayanamıyorum..geceleri cok uyanıyor hemde ek gıdayı reddediyor..

ya kızlar birde sanki ona böyle yapınca elinden rızkını alıyormus gıbı içimde cok kötü br hüzün var bunu nasıl aşarım bilemiyorum..senağlama

Back