• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emzirmeyi bıraktıktan sonra doğum kontrol hapı...

060155

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2012
15
0
16
Ankara
merhaba arkadaslar bebgim 9 aylık ve 1 ay önce emmeyi bıraktı ve ben dogum kontrol hapına başlamak istiyorumm..hapa başlamak içşn erkenmi acaba hamile kalırmıyım?..lütfen yardımcı olurmusunuz

Canım ben yerinde olsam kullanmaya başlardım ısı sansa bırakmamak lazım sütten de kesmissin zaten bence başla
Benim oğlum yasına girecek emıyor ama yasına girince bende başlamayı düşünüyorum
Dr um 4 aylikken oğlum emzirmen anneler icin diye bir hap bile önermişti

saol canm.evet emzirikende ilaç kullanılıyormuş... sende baslarsan yinede dikkatli ol... birde adetliyken başlanıyordu dimi hapa
????

bence bir müddet daha eşinin korunmasında fayda var. hemen alma. vucudun daha yeni toparlanıyor. ama korun derim bir şekilde.

saol canm.evet emzirikende ilaç kullanılıyormuş... sende baslarsan yinede dikkatli ol... birde adetliyken başlanıyordu dimi hapa
????

Valla Dr um bana 4 aylikken emziren anneler icin olanı vermişti Dr uma güveniyorum hemde cok
Canım bana Dr um ya yazz ya da Yasmin dedi ecz yazz i ben kullanıyorum cok memnunum dedi
İcinde 4 tanede Demir hapı varmış adetin ilk gunünden basliyormussun kullanmaya her adetin ilk gunü

Son düzenleme:
bence bir müddet daha eşinin korunmasında fayda var. hemen alma. vucudun daha yeni toparlanıyor. ama korun derim bir şekilde.

zaten dün drla konuştum ilk 1 ay hap %70 korur esinde korunsun 2.aydan sonra tam olarak korur dedi... ek bi yöntem kullancaz artk,hap vücuda etkisini gösterene kadar...

Back