Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Oğlum 19 aylık corona olayı çıkmadan önce bu ay bırakacaktım ama şimdi anne sütü bir çok hastalıktan koruyor diye kararsızım bir de bazı bebekler bırakınca direnci azalıp hastalanıyormuş.Bıraktırmayı istememin sebebi de güzel yemek yiyor nememi emzik gibi kullanıyor dişini kaşıyor bir de gece çok kalkıyor emmeden uyumuyor artık çok yoruldum 19 aydır böyleyiz... Sizce ne yapmalıyım ? Bu süreçte memeden keseniniz var mı?
19 ay uzun bir süre bence bırakabilirsin. koronayı kafana takıyorsan bebeklerimiz bu konuda çok dirençli tüm doktorlar aynı şeyi söylüyor bir sorun olacağını sanmıyorum
Sakin bırakmayın gece emzirmeyi kesin anlayabilecek yaşta benim kızım da öyleydi saat başı uyanirdi. Bir gün anlattım gece meme için uyanmak yok uyanirsann da emmeyeceksin diye tabii gece uyandı yat kızım meme uyuyor artık sana sütü sabah verecek dedim 2-3 gün çok eziyet etti sonra bir anda bütün gece uyumaya başladı18 aylıktı. Sonra iki buçuk yaşına kadar emmeye devam etti. Denemeye değer bence
alakasi varmi bilmem ama biz memeyi biraktigimiz ilk ay hep hastalandik. yerinizde olsam biraz daha emzirmeyi dusunurdum. cok zor biliyorum ama inanin ozluyorsunuz
Sakin bırakmayın gece emzirmeyi kesin anlayabilecek yaşta benim kızım da öyleydi saat başı uyanirdi. Bir gün anlattım gece meme için uyanmak yok uyanirsann da emmeyeceksin diye tabii gece uyandı yat kızım meme uyuyor artık sana sütü sabah verecek dedim 2-3 gün çok eziyet etti sonra bir anda bütün gece uyumaya başladı18 aylıktı. Sonra iki buçuk yaşına kadar emmeye devam etti. Denemeye değer bence