• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirmeyi bırakan anneler deneyimlerimizi paylasalım..

elamelek

Annesinin PRENSESİ..
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2011
579
25
46
Diğer
melegım 18 aylık cok iştahsız oldugu ıcın ve sureklı emmek istedıgı ıcın dr.tavsıyesı uzerıne emzırmeyı bırakıorum yavas yavas sadece gecelerı emziriorum cok zor bı surec ıkımız ıcın duygusal olarakta içim acıyor ama bunu onun iyiligı yapmak zorundayım bugun 5. gun yavas yavas ıstahı acıldı sizlerinde deyenimlerinizi beklıorum anneler

Eklentiler

• $FunPhotoBox301336s1ztozkc.jpg
    $FunPhotoBox301336s1ztozkc.jpg
    125 KB · Görüntüleme: 119
oğlum 21 aylık. nasıl bırakacağımı bilmiyorum. gündüzleri çalıştığım için genelde emmiyor. evdeysem istiyor o da günde bir kez. ama geceleri uyanıyor ve emmeden asla uyumuyor ne yapmam lazım? bilmiyorum..

biz geçen ay bıraktık memeyi doktor 2-3 gece ayrı evlerde kalın seni hiç görmesin falan dedi. ben önce gündüzleri hiç verdim, sadece akşam yatarken ve gece verdim, sonra akşamı kestim, ayağımda sallayark uyuttum (malesef cailou eşliğinde). son olarak geceyide bıraktık benim şansım oğlum hem anne sütü hemde şişe sütü seviyor. gece uyandığında yatağından hiç almadan biberonla sütü verdim. pış pışladım uyudu bir kaç geceden sonra alıştı. anlayacağınız ayrı evde kalmadan çokta sorun yaşamadan kestik memeyi:) gel gelelim aradan 1 ay geçti gecede 4-5 kere kalkıyor, yemek yemiyor. geceleri korktum diye uyanıyor, zaten hep uykusuz bir çocuk oldu.
memeyi kolay bıraktık ama başka sorunlar oldu 2 yaşına gelince :)

Back