• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirmeyi,bebeginiz kaç aylikken, nasil biraktirdiniz?

moda tas ogrt

İkiz annesi 👩‍👧‍👦❤
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
3.263
5.832
358
Kızlar nisan sonunda 21 ayı bitirecek ikizlerim var, emzirmeyi bıraktırmak istitorum, tecrübeli anneler sizler nasıl bir yol izlediniz? paylaşırsanız çok sevinirim .kaç gün sürdü, biraktordiktan sonra süt hemen kesiliyor mu? Agri oluyor mu. Çocuklar cabuk kabulleniyor mu?

once belirli saatlerde emzirdim,mesela sabah 10 da sonra aksam 6 da ve yatmedan once,sonra giderek saat aralarini acarak azaltarak emzirdim en son gece emzirmesini kestim
Ben de öyle başladım, sizde bi rahatsızlık oldu mu , ağrı, sut durması gibi . Bir de çocuğunuz cabuk unuttu mu? Yoksa cabuk mu kabullendi

Ben 22 aylikken biraktirdim
Benim kizim asiri bagliydi memeye
Sanirim 6 ay oncesinden saatleri azaltmaya basladim
4 saatte bir ile basladim
Her hafta 1 saat cikardim iste 5 saat 6 saat diyerekten gittik
En sonunda 22 aylik olmasina 5gun kalasiya hic talep etmemeye basladi
Basariyla tamamlamis olduk cok sukur

konuyu takipteyim 30 aylık oğlum var :KK43:
memede uyuttugum için bırakamıyoruz
Ben boyle biraktirdim

Ben de öyle başladım, sizde bi rahatsızlık oldu mu , ağrı, sut durması gibi . Bir de çocuğunuz cabuk unuttu mu? Yoksa cabuk mu kabullendi
dolan gogsunuzu bir miktar ama az sagabilirsiniz rahatlamak icin,yaninizda anneniz vs olursa iyi olur,gece uyaninca bebeginizin sizi gormemesi lazim benim oyle alismisti

Benimkiler de son zamanlarda fazla düştüler beni gördükleri her yerde sürekli meme meme diye darlamaya başladılar. Ben de artık sadece sabahları emzirmeye başladım 3 gündür. Gün icin de meme deyince meme bitti diyorum çok fazla ısrar etmiyorlar. Inşallah kolaylıkla atlatırım bunu da. Çok saolun cevabınız icin .

dolan gogsunuzu bir miktar ama az sagabilirsiniz rahatlamak icin,yaninizda anneniz vs olursa iyi olur,gece uyaninca bebeginizin sizi
Ben 1 yaşından sonra gece beslenmesini kesmiştim zaten , ama yine de arada uyandıklarında meme diyorlardı. Bayrama denk getirmek istedim özellikle gün icin de annene teyze hala babanne derken bıraktırmak daha kolay olur inşallah. Çok saolun

konuyu takipteyim 30 aylık oğlum var :KK43:
memede uyuttugum için bırakamıyoruz
Sanırım en zoru memede uyumaya alışında bıraktırmak, ama olur ya,kararlı olmak lazım demek ki. Bir de siz de bayramda deneyin olmazsa . Başka birileri uyutsun varsa yakın akrabanız anane babanne falan. Belki daha kolay olur böylelikle

Back