• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emzirmeyen anneler geceleri bebeklere ne veriyorsunuz?

Schirin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
1.013
7
156
43
Kocaeli
benim sütüm cok azaldı artık daha öncede yazmıştım.. şimdi gecede yetmezse ne verebilirim gece diye düşünüyorum 2 saatte bi mama yapmam gerekiyor oglum acıkıyor siz ne yapıyorsunuz? termos falanmı alıyorsunuz yanınıza birde oglum acıkıpta gecikirse yiyecegi inat eder birdaha asla yemek aglar sürekli.. şimdiye kadar hep emzirdim ama ya sütüm kesilirse tamamen cok korkmaya başladım

Merhaba Schirin
Benim oğlum 10 ayı bitirdi. Zaten hiçbir zaman çok olmayan sütüm iyice azaldı. Geceleri de yetmemeye başladı. Aç olduğu içinde ne kendisi uyuyor ne de bizi uyutuyordu. Bende Aptamil gece maması vermeye başladım. Gece yanıma termosla ılık su alıyorum. Biberona da mama koyuyorum. Biraz ağladımı hemen karıştırıp veriyorum. Mamayı hazırlama işlemi 1 dakika bile sürmüyor. Oğlum artık daha huzurlu daha rahat uyumaya başladı. Başta zor olur diye bende korkmuştum ama benim gibi yaparsan zorlanacağını düşünmüyorum.
Bebeğinle sana sağlıklı, mutlu ve bol uykulu günler dilerim))

cnm ben yatırmadan hemen once muhallebı yedırıyorum o zaten baya tok tutuyor sabaha karsı kalkıyor bende ketılın ıcıne kaynamıs su koyuyorum dugmesıne basıyorum hafıf suyu ılıtıp mama yapıyorum cok basıt oluyor umarım sutun hıc kesılmez benım kesıldı ve cok zor oluyo

cnm ben yatırmadan hemen once muhallebı yedırıyorum o zaten baya tok tutuyor sabaha karsı kalkıyor bende ketılın ıcıne kaynamıs su koyuyorum dugmesıne basıyorum hafıf suyu ılıtıp mama yapıyorum cok basıt oluyor umarım sutun hıc kesılmez benım kesıldı ve cok zor oluyo

bak bu çok iyi bi fikir kaynatılmış suyu ketlda hafif ılıtmak tşk ederim canım

CNM muhallebı yap yasemınsen dogru dıyor eger mama vermezsen ıyı fıkır mızmızlanıncada meme ver oyalar uyur kendını tok ta olsa uyanabılır o zaman emzır. kac aylık bılmıyorum ama muzlu pırınç unu yapabılırsın tok tutuyor .
oğlum cok uyanıyodu gece muzla pırınc unu yedırdım bı kere uyudu kalkmadoı hıc

Back